Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Σκύλος παίζει τζένγκα και αφαιρεί με δεξιοτεχνία τουβλάκι χωρίς να ρίξει τον πύργο (βίντεο)
Σκύλος παίζει τζένγκα και αφαιρεί με δεξιοτεχνία τουβλάκι χωρίς να ρίξει τον πύργο (βίντεο)

Σκύλος παίζει τζένγκα και αφαιρεί με δεξιοτεχνία τουβλάκι χωρίς να ρίξει τον πύργο (βίντεο)

Μπορεί η Ρέμινγκτον, ως σκύλος να μην έχει αντίχειρες, διαθέτει όμως την δεξιοτεχνία να προκαλέσει το αφεντικό της σε έναν αγώνα Τζένγκα.
Εχουμε δει σκύλους να τραγουδάνες, να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινίας – εν προκειμένω το lion King – αλλά πρώτη φορά παρακολουθούμε σκύλο να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια.
Βίντεο που δημοσίευσε το αμερικανικό ABC News, δείχνει την προσπάθεια ενός κουταβιού να ανταγωνιστεί τους ανθρώπους σε μια παρτίδα από το διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι. Ο σκύλος, ράτσας Λαμπραντόρ, ονομάζεται Ρέμιγκτον και φαίνεται στο βίντεο να επιλέγει το τουβλάκι, να το κουνά με το πόδι και τελικά να το αφαιρεί με το στόμα χωρίς να πέσει ο πύργος.

Ο σκύλος προκαλεί τα χειροκροτήματα της παρέας που τον παρακολουθεί, αλλά και χιλιάδων ανθρώπων στον κόσμο, καθώς η προσπάθειά του γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Η μικρή Ρέμινγκτον πάντως φαίνεται πως πήρε το τουβλάκι που αφαίρεσε με το σπαθί της για λάφυρο, κρατώντας το στο στόμα και αποχωρώντας θριαμβευτικά. Μπορεί πάλι ο σκύλος να πέρασε το τουβλάκι για κόκκαλο και να προσπαθεί να το θάψει.

Πηγή: philenews / iefimerida.gr

Send this to a friend