Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ : Γιορτή ποδοσφαίρου και κοινωνικής προσφοράς
ΛΑΡΝΑΚΑ : Γιορτή ποδοσφαίρου και κοινωνικής προσφοράς

ΛΑΡΝΑΚΑ : Γιορτή ποδοσφαίρου και κοινωνικής προσφοράς

Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Πρωταθλήματος Cyta πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στην Football Stars Day με τους Κύπριους να επικρατούν 4-3 των Ξένων

Με τους Κύπριους να επικρατούν 4-3 ολοκληρώθηκε η δεύτερη Football Stars Day στην ΑΕΚ Αρένα – «Γεώργιος Καραπατάκης». Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 2.000 θεατές. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ανέγερση της πτέρυγας που θα στεγάσει το Τμήμα Ατυχημάτων & Επειγόντων Περιστατικών.

Στο ημίχρονο θρυλικοί, πρώην ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος σε πέντε δύσκολες ποδοσφαιριστές δοκιμασίες συλλέγοντας συνολικά €2.400 για κοινωφελείς οργανισμούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του «Γκολ στη Ζωή». Συμμετείχαν οι Γιασεμάκης Γιασεμή, Κρίστης Θεοφίλου, Τιμούρ Κετσπάγια, Σίμος Κρασσάς, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γιάννος Οκκάς, Κούλλης Παύλου, Μιλένκο Σπόλιαριτς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Ηλίας Χαραλάμπους. Κάθε εύστοχη προσπάθεια απέφερε €100.

Τα γκολ της κυπριακής ομάδας πέτυχαν οι Μηνάς Αντωνίου (1-1), Μακρής (2-1), Μυτίδης (3-1) και το νικητήριο ο Χατζηβασίλης (4-3) στην εκπνοή. Για τους Ξένους το σκορ άνοιξε ο Τρισκόφσκι (0-1), ο Νέμετς μείωσε σε 2-3 και ο Κολοβός ισοφάρισε (3-3). Ο Τρισκόφσκι είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει και στις δύο Football Stars Day.

Την ομάδα των Κύπριων κοούτσαραν οι Πουρσαϊτίδης – Αυγουστή και των Ξένων οι Τραμετσάνι – Ιντιάκεθ.

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσαν αλεξιπτωτιστές της Εθνικής Φρουράς που μετέφεραν την μπάλα του αγώνα, τη σημαία του «Γκολ στη Ζωή» και τη σημαία της Εθνικής Φρουράς. Είχε προηγηθεί επίδειξη από τον freestyler Χρίστο Ανδρέου. Στο ημίχρονο πέρα από τα ποδοσφαιρικά Challenges, η Σχολή Χορού της Αντιγόνης Τασουρή πρόσφερε πλούσιο θέαμα.

Φετινή καινοτομία η συμμετοχή οκτώ γυναικών στον αγώνα, για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Οι προπονητές και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών επιλέχθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, ενώ ορισμένους ποδοσφαιριστές επέλεξαν και οι προπονητές.

ΚΥΠΡΙΟΙ (Σ. Πουρσαϊτίδης – Σ. Αυγουστή): Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μηνάς Αντωνίου, Έλενα Αριστοδήμου, Άντρη Βιολάρη, Χρίστος Γουίλερ, Δημήτρης Δημητρίου, Μιχάλης Ιωάννου, Ιωάννης Κούσουλος, Ιωάννης Κωστής, Ανδρέας Μακρής, Ρενάντο Μαργκάσα, Γιώργος Μερκής, Νέστωρας Μυτίδης, Μαρινέλλα Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Πέτρου, Ιωάννης Πίττας, Αλίστερ Ρέινολντς, Χριστιάνα Σολωμού, Ματία Σπόλιαρτις, Ιωάννης Χατζηβασίλης, Πέτρος Ψύχας

ΞΕΝΟΙ (Π. Τραμετσάνι, Ι. Ιντιάκεθ): Ρεμπέκα Ελόν Αμόν, Μάρκο Αντάμοβιτς, Μούσα Αλ-Ταμάρι, Μπρούνο Βάλε, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, Πραξιτέλης Βούρος, Έκτορ Γιούστε, Τζόρντι Γκόμες, Ρόμαν Γκολομπάρτ, Καρλάο, Μέρι Κάιτλιν, Νταβίντ Καταλά, Δημήτρης Κολοβός, Άντερσον Κορέια, Κέβιν Λαφράνς, Νούνο Μοράις, Άνταμ Νέμετς, Ματ Ντάρμπισαϊρ, Ελένη – Δανάη Σιδηρά, Γκόρντον Σίλντεφελντ, Ιβάν Τρισκόφσκι, Κριστίνα Φρίντα

Τον αγώνα διεύθυνε ο Βασίλης Δημητρίου.

Συνδιοργανωτές ήταν η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή». Στήριξαν ο ΚΟΑ και ο ΠΑΣΠ. Μέγας χορηγός ήταν η ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί ήταν η Τράπεζα Κύπρου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, τα εστιατόρια Ocean Basket και η Πετρολίνα. Τηλεοπτικός συνεργάτης ήταν η Cytavision που μετέδωσε ζωντανά τον αγώνα. Υποστηρικτές ήταν η Kapnos Airport Shuttle, η ACS Courier και η Πήγασος Πληροφορική.

Παρουσιαστές ήταν ο Γρηγόρης Γεωργίου, ο Παναγιώτης Κυριάκου και ο Μαρίνος

Περισσότερα στο www.goalstizoi.com.cy και στο www.facebook.com/goalstizoi

Send this to a friend