Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία-Έρχεται σκόνη τη Μ. Τετάρτη
Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία-Έρχεται σκόνη τη Μ. Τετάρτη

Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία-Έρχεται σκόνη τη Μ. Τετάρτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ψηλή πίεση αναμένεται από αύριο.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης, εκτός από τα νοτιοδυτικά όπου θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά θα παραμείνει λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τετάρτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί, την Πέμπτη, πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend