Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Στα λευκά το Τρόοδος και τα ορεινά χωριά της Κύπρου. Μαγευτικές εικόνες και βίντεο
Στα λευκά το Τρόοδος και τα ορεινά χωριά της Κύπρου. Μαγευτικές εικόνες και βίντεο

Στα λευκά το Τρόοδος και τα ορεινά χωριά της Κύπρου. Μαγευτικές εικόνες και βίντεο

Χιονισμένο το Τρόοδος αλλά και τα ορεινά χωριά με τις εικόνες να θυμίζουν σκηνικό Χριστουγέννων…αν και είμαστε προς το τέλος του μήνα Απρίλιου.

Το χιονισμένο σκηνικό δεν θυμίζει Απρίλη μήνα αλλά είναι υπέροχο. Να σημειώσουμε πως λόγω των καιρικών συνθήκων οι δρόμοι στα ορεινά είναι ολισθηροί.

Δείτε μαγευτικές εικόνες    

Στα λευκά το χωριό Κυπερούντα της Επαρχίας Λεμεσού   

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ψηλή πίεση αναµένεται από την Τρίτη.

Σήµερα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, η οποία τις πρωινές ώρες αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές ή και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι και αρχικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τα βόρεια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Φωτογραφίες και βίντεο απο την σελίδα “Καιρόφιλοι Κύπρου” και Kitasweather

Send this to a friend