Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ! Έπνιξε 2η γυναίκα αφού έκαναν έρωτα
ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ! Έπνιξε 2η γυναίκα αφού έκαναν έρωτα

ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ! Έπνιξε 2η γυναίκα αφού έκαναν έρωτα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας – Παραδέχτηκε δύο φόνους ο 35χρονος – Είπε σοκαριστικά πράγματα σε θεληματική κατάθεση του – Αναγνωρίστηκε το δεύτερο θύμα – Υπό κράτηση για 6 μέρες

Η φρίκη των όσων ο 35χρονος παραδέχτηκε στους ανακριτές της υπόθεσης ξεδιπλώθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, κατά τη μαρτυρία του αστυφύλακα Ιωάννη Γιωρκάτζη.

O 35χρονος παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο αφού ο Ηλίας Στεφάνου που τον εκπροσώπησε στην πρώτη διαδικασία αποσύρθηκε.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν νεκρές από το φρεάτιο. Την 38χρονη Mary Rose και την 28χρονη Arian Palanas Lozano.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι ταυτοποίηση μέσω DNA δεν έχει γίνει ακόμη. Όσον αφορά τη Mary Rose, αναγνωρίστηκε και από φίλη της, ενώ ο 35χρονος ανέφερε στους ανακριτές την ταυτότητα των θυμάτων του.

Mary Rose

Arian Palanas Lozano

Ωμή παραδοχή

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης κύριο Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και το φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης» χθες, την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ. Συγκεκριμένα όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο ο «Ορέστης» προέβη σε θεληματική κατάθεση χθες  αναφέροντας πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε τη γνώρισε μέσω του site γνωριμιών Badoo.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας στο Δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο όπου έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 6ήμερη κράτηση του υπόπτου.

Πηγή: cyprustimes.com

Send this to a friend