Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Όταν ο παππούς Χαράκτας συνάντησε τον Στάθη (ΦΩΤΟ)
Όταν ο παππούς Χαράκτας συνάντησε τον Στάθη (ΦΩΤΟ)

Όταν ο παππούς Χαράκτας συνάντησε τον Στάθη (ΦΩΤΟ)

Tο ζητούσε επανειλημμένα, το alphanews.live δημοσιοποίησε την ευχή του και αυτή έγινε πραγματικότητα…

Περί Ανδρέα Χαράκτα και της -μεγάλης- επιθυμίας του να γνωρίσει από κοντά τον Στάθη Αλωνεύτη ο λόγος, με αμφότερους να συναντιόνται… επιτέλους το βράδι της Πέμπτης (18/04) και να τα λένε δια… τυρού και αχλαδιού (βλέπε μεζέδες).

Ο συμπαθητικός παππούλης, συνέφαγε και συνομίλησε με τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή σε ταβέρνα της Αθηένου, με την κουβέντα να είναι κυρίως… ποδοσφαιρική.

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, από την πρώτη στιγμή που είδε το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα μας, έδειξε ενδιαφέρον να γνωρίσει από κοντά τον -ίσως- μεγαλύτερο φαν του. Το κονέ δεν άργησε να γίνει, και έτσι οδήγησε μέχρι το χωριό όπου διαμένει ο 93χρονος Χαράκτας για να τον γνωρίσει.

Ο 36χρονος ακραίος επιθετικός προτίμησε (και ζήτησε) να μην δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα, όμως καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μερικές φωτογραφίες απ’ την συνάντηση. Εκεί άκουσε τον κ. Χαράκτα να του εξηγεί γιατί τον… λατρεύει, ενώ χαμογέλασε ακούγοντας τον να του λέει πως αν έπαιζε 10 λεπτά παραπάνω σε παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ θα έβαζε δύο γκολ σε κάθε ματς. Του χάρισε μάλιστα μία υπογεγραμμένη αγωνιστική φανέλα του.

Εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα θα σηκώσει τον τίτλο, ενώ μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ίδια την ομάδα και τον προπονητή του, κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Ο παππούς απ’ την μεριά του, χαμογελούσε διαρκώς.

Πηγή: alphanews.live

 

 

Send this to a friend