Home ΛΑΡΝΑΚΑ Από την τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών και Αθλητικών Σωματείων Λάρνακας για το έτος 2018
Από την τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών  και Αθλητικών Σωματείων Λάρνακας για το έτος 2018

Από την τελετή Βράβευσης Αρίστων Αθλητών και Αθλητικών Σωματείων Λάρνακας για το έτος 2018

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα, η Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Αθλητών και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου για το έτος 2018.

Στην Τελετή απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ντίνος Μιχαηλίδης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κωστάκης Κουκουλής.

Συνολικά βραβεύθηκαν 92 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Ομοσπονδίες και 14 Αθλητικά Σωματεία που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα τους σε αγώνες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Η Τελετή ολοκληρώθηκε με τις Ειδικές Βραβεύσεις Κορυφαίων αθλητών και ποδοσφαιριστών, Προπονητών, Γυμναστών, Αθλητικών Σωματείων και παραγόντων του αθλητισμού για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο χώρο του Αθλητισμού. Στην κατηγορία των Ειδικών Βραβεύσεων τιμήθηκαν το Α..Σ.Ι. Λύσης, ο Μιχάλης Παμπόρης της Ανόρθωσης, ο Μωυσής Βαρνάβα της Νέας Σαλαμίνας, ο Ευάγγελος Τζίβας της ΕΠΑ, ο, Ττέρος Παναγή Της Αλκής, ο Πέτρος Κρασσάς του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, ο Νίκος Αναγνώστου του ΓΣΖ, η γυμνάστρια Μαλβίνα Τερζή και ο γυμναστής και αθλητής Γιαννάκης Δημητρίου Ττοφαρή.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, οι Βουλευτές κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, κ. Ευανθία Σάββα και κ. Γιώργος Προκοπίου, ο Σύμβουλος του Προέδρου επί θεμάτων Αθλητισμού, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, κ. Κωστάκης Κουκκουλής, καθώς και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας.

 

Send this to a friend