Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ο Χάμπος κατοχυρώνει το ΕΝΚΟΥΛΙ, το κάνει brand και μοιράζει προϊόντα με το νέο του logo
Ο Χάμπος κατοχυρώνει το ΕΝΚΟΥΛΙ, το κάνει brand και μοιράζει προϊόντα με το νέο του logo

Ο Χάμπος κατοχυρώνει το ΕΝΚΟΥΛΙ, το κάνει brand και μοιράζει προϊόντα με το νέο του logo

Μπορεί το όνομα Χαράλαμπος Κοτσώνης να μη σας κάνει κάποιο κλικ, μπορεί πάλι στο άκουσμα του το μυαλό σας να σχηματίζει αμέσως την φράση ΕΝΚΟΥΛΙΑΥΤΟ, το σίγουρο είναι ότι ο Χάμπος έχει πολλά ταλέντα εκτός από τη μαγειρική και το να εκνευρίζει τον Παντελή και τους θεατές του τηλεοπτικού παιχνιδιού μαγειρικής. Έτσι κι αλλιώς είναι σίγουρο πως έχει αποκτήσει και κάμποσους θαυμαστές, ειδικά αφότου κατάφερε να επιστρέψει θριαμβευτικά από τον μαγειρικό Netherworld.

Ένα από αυτά είναι η επιχειρηματικότητα και μάλιστα στην πιο extreme εκδοχή της: Ο Κύπριος πρώην παίχτης του μαγειρικού ριάλιτι αποφάσισε όχι απλά να μην πτοηθεί από το ότι έγινε meme (ούτε ο Παντελής μάσησε όταν έγινε άλλου είδους meme, εδώ που τα λέμε) ως ΕΝΚΟΥΛΙ, αλλά να το εκμεταλλευτεί κι εμπορικά ως γνήσιος εντερπρενέρ.

Σε περίπτωση που είχατε πάει κάποιο ταξίδι για δουλειές στο γαλαξία της Ανδρομέδας τώρα τελευταία και δεν έχετε πάρει πρέφα, μιλάμε για αυτό το σκηνικό:

Για την ακρίβεια, το να λανσάρει το δικό του ποτήρι – θερμός με slogan πάνω του το «ΕΝ ΚΟΥΛΙ?» δεν ήταν αρκετό. Αυτό είναι το επίσημο κουλί brand, για να μη σας πουλήσουν καμιά μούφα:

Όχι όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό. Όπως μας ενημερώνει ο Χάμπος με νεότερη δημοσίευση στα social media του, είναι σε διαδικασία να κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του «ΕΝ ΚΟΥΛΙ»:

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend