Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Υπό κράτηση ζευγάρι για κλοπή 20 χιλιάδων ευρώ -έκλεψαν την ανάπηρη φίλη τους…
Λάρνακα: Υπό κράτηση ζευγάρι για κλοπή 20 χιλιάδων ευρώ -έκλεψαν την ανάπηρη φίλη τους…

Λάρνακα: Υπό κράτηση ζευγάρι για κλοπή 20 χιλιάδων ευρώ -έκλεψαν την ανάπηρη φίλη τους…

Έκλεψαν 20 χιλιάδες ευρώ από 64χρονη ανάπηρη γυναίκα… Ύποπτοι για την υπόθεση αυτή είναι 27χρονος, από το Ιράκ, κουρδικής καταγωγής και η 43χρονη Φιλιππινέζα συμβία του, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για τρεις μέρες, σχετικά με αδικήματα κλοπής και κλεπταποδοχής. Χθες (17/4) καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 64χρονη, από τη Λάρνακα, ότι την προηγούμενη μέρα μετέβη με το αυτοκίνητό της στη Λεμεσό για να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες σε σχέση με τον γάμο του γιου της.

Μαζί της μετέβη και ο 27χρονος Κούρδος, ο οποίος την βοηθούσε ένεκα των αναπηρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Κατά την αναχώρησή της για Λεμεσό, η 64χρονη γυναίκα ανέφερε πως είχε στην προσωπική της τσάντα το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ. Όπως κατάγγειλε, κατά την παραμονή τους στη Λεμεσό, η παραπονούμενη πήγε σε κάποια στιγμή στο αποχωρητήριο του καταστήματος όπου βρισκόταν και άφησε την τσάντα της στον ύποπτο, διότι ήταν άτομο της εμπιστοσύνης της, αφού διατηρούσαν εδώ και αρκετά χρόνια φιλική σχέση και την βοηθούσε. Το βράδυ της ίδιας μέρας, όμως, όταν η 64χρονη και ο ύποπτος επέστρεψαν στη Λάρνακα, ο τελευταίος αποχώρησε βιαστικά για το σπίτι του λέγοντας πως ήταν κουρασμένος. Όταν η παραπονούμενη άνοιξε την τσάντα της, μ’ έκπληξή της διαπίστωσε ότι οι 20 χιλιάδες είχαν κάνει φτερά…

Ο 27χρονος συνελήφθη στην οικία του, όπου συζεί με την 43χρονη Φιλιππινέζα, η οποία επίσης συνελήφθη. Στο σπίτι τους βρέθηκαν τρία γυναικεία πορτοφόλια που μέσα σ’ αυτά υπήρχε διασκορπισμένο το ποσό των 10 χιλιάδων, 250 ευρώ. Η 43χρονη ανέφερε ότι τα χρήματα της τα έδωσε ο ύποπτος, χωρίς να τον ρωτήσει πού τα βρήκε.

Ανακρινόμενοι και οι δύο έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Η Αστυνομία αναζητεί τα υπόλοιπα κλοπιμαία χρήματα.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend