Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Κραυγή απόγνωσης από τον πρόεδρο των Κυπρίων της Γαλλίας-«Είναι κάτι αδιανόητο»
Κραυγή απόγνωσης από τον πρόεδρο των Κυπρίων της Γαλλίας-«Είναι κάτι αδιανόητο»

Κραυγή απόγνωσης από τον πρόεδρο των Κυπρίων της Γαλλίας-«Είναι κάτι αδιανόητο»

Για τις δύσκολες ώρες που περνά ο γαλλικός λαός αλλά και όλος ο κόσμος αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Γαλλίας Ευαγόρας Μαυρομμάτης.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι ο κ. Μαυρομμάτης φανερά επηρεασμένος από το τραγικό γεγονός, επεσήμανε πως η Παναγία των Παρισίων είναι η Παναγία όλων. «Είτε Χριστιανοί, ή Εβραίοι ή Μουσουλμάνοι, για όλους η Παναγία των Παρισίων είναι σύμβολο».

«Όλες οι εθνότητες χριστιανοί και μη αναφερόμαστε στην Παναγία των Παρισίων. Είναι κάτι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή. Όλος ο κόσμος κλαίει», υπέδειξε ο κ. Μαυρομμάτης.

Και πρόσθεσε: «Όλοι αναφερόμαστε στην Παναγία των Παρισίων. Όποιος πέρασε ή σπούδασε στο Παρίσι, έχει το μυαλό του στην Παναγία των Παρισίων. Είναι κάτι αδιανόητο, δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ. Μπορεί να το είπαμε τότε με τους τρομοκράτες για τον πύργο του Αίφελ, όμως ποτέ για την Παναγία των Παρισίων».

«Οι πυροσβέστες είναι ανίκανοι εκ των πράγματων να διαχειριστούν την πυρκαγιά. Δίνουν και τη ψυχή τους αλλά δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας αυτή την πυρκαγιά» κατέληξε ο Πρόεδρος της ένωσης Κυπρίων Γαλλίας.

Send this to a friend