Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίθεση από Ροτβάιλερ δέχτηκαν ιδιοκτήτης και σκύλος στα Λειβάδια (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)
Επίθεση από Ροτβάιλερ δέχτηκαν ιδιοκτήτης και σκύλος στα Λειβάδια (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Επίθεση από Ροτβάιλερ δέχτηκαν ιδιοκτήτης και σκύλος στα Λειβάδια (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Επίθεση από σκύλο ράτσας Ροτβάιλερ δέχτηκαν ιδιοκτήτης και σκύλος ενώ έκαναν την καθημερινή τους βόλτα στην οδό 1ης Απριλίου, στην περιοχή του Δήμου Λειβαδιών Λάρνακας.

Όπως καταγγέλει στο alphanews.live o Άγγελος Γεωργίου, ο σκύλος ράτσας Ροτβάιλερ διέφυγε από την περίφραξη της κατοικίας στην οποία φιλοξενείται, με αποτελέσμα να επιτεθεί στον ίδιο και στον σκύλο του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο μάτι και στον κορμό.

Ο κύριος Γεωργίου διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας όπου διαγνώστηκε με νευρικό κλονισμό και κρατήθηκε για νοσηλεία για τρείς περίπου ώρες. Ο σκύλος, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο ο οποίος περιέθαλψε τα τραύματα του.

Όπως ανέφερε κατήγγειλε το περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, μέλη του οποίου επικοινώνησαν με τους ιδιοκτήτες του σκύλου ράτσας Ροτβάιλερ που διαβεβαίωσαν ότι θα λάβουν μέτρα για ενίσχυση της περίφραξης της κατοικίας τους.

Εξήγησαν μάλιστα ότι πριν από δύο περίπου εβδομάδες έπεσαν θύματα κλοπής και γι αυτό ο σκύλος κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αυλή του σπιτιού, ώστε να αποτραπεί η είσοδος μη εξουσιοδοτημένων προσώπων.

Ο κύριος Γεωργίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς στον συγκεκριμένο δρόμο διακινούνται καθημερινά πολλά παιδιά που κάνουν βόλτα πεζά ή με ποδήλατα και καλεί τους αρμόδιους φορείς να λάβουν μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Ακούστε τα όσα ανέφερε στο alphanews.live ο Άγγελος Γεωργίου

Send this to a friend