Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Νοσοκόμα υιοθέτησε κοριτσάκι… το οποίο δεν επισκεπτόταν κανείς
Νοσοκόμα υιοθέτησε κοριτσάκι… το οποίο δεν επισκεπτόταν κανείς

Νοσοκόμα υιοθέτησε κοριτσάκι… το οποίο δεν επισκεπτόταν κανείς

Ο λόγος για μία νοσοκόμα στις ΗΠΑ, τη Λιζ Σμιθ, η οποία υιοθέτησε ένα κοριτσάκι που φρόντιζε για μήνες στο νοσοκομείο, όπου εργάζεται.

Η ιστορία ξεκίνησε το 2016…

Όπως διαβάσαμε στο Sky News, το κοριτσάκι από την ημέρα που γεννήθηκε παρουσίαζε αρκετά προβλήματα, αφού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες.

Έτσι, παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Τότε, η νοσοκόμα ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει δικά της παιδιά.

Μαθαίνοντας για την ιστορία του κοριτσιού, άρχισε να την επισκέπτεται όλο και πιο συχνά, με τις δύο σταδιακά να συνδέονται.

Το 2016, η πολιτεία ζήτησε την επιμέλεια του παιδιού, αφού και οι δύο γονείς έδιναν τη δική τους μάχη για την απεξάρτηση.

skynews-liz-smith-gisele_4631082.jpg

Τότε, η νοσοκόμα αποφάσισε να ζητήσει την επιμέλεια του κοριτσιού, με την προϋπόθεση ότι θα την παραδώσει αργότερα στους βιολογικούς της γονείς.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου θεώρησαν ότι η νοσοκόμα αποτελεί την καλύτερη λύση στο θέμα, αφού το κοριτσάκι θα χρειαζόταν εντατική φροντίδα και στο σπίτι.

skynews-liz-smith-gisele_4631087.jpg

Αν και το πρώτο διάστημα οι γονείς επισκέπτονταν το κοριτσάκι, εντούτοις οι επισκέψεις άρχισαν να γίνονται όλο και πιο αραιές, με αποτέλεσμα η Σμιθ να καταθέσει αίτημα για πλήρη υιοθεσία της μικρής.

Τον Οκτώβριο του 2018 το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Λιζ και το κοριτσάκι απέκτησε τελικά οικογένεια.

Δείτε την ιστορία της μικρής στο βίντεο πιο κάτω:

Πηγή: city.sigmalive.com

Send this to a friend