Home ΕΞΟΔΟΣ 3 συναυλίες που δεν χάνουμε τον Απρίλιο στη Λάρνακα
3 συναυλίες που δεν χάνουμε τον Απρίλιο στη Λάρνακα

3 συναυλίες που δεν χάνουμε τον Απρίλιο στη Λάρνακα

Ο Απρίλιος είναι ήδη εδώ, όπως και η άνοιξη (ημερολογιακά τουλάχιστον), που τόσο περιμέναμε. Μία άνοιξη που μαζί της κουβαλά, μεταξύ άλλων, και πολλές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες σε θέατρα, μουσικές σκηνές, δημοφιλή μαγαζιά και όχι μόνο, οι οποίες μας επιφυλάσσουν πολλές στιγμές διασκέδασης! Διάβασε παρακάτω ποιους θα υποδεχθούμε στην Κύπρο τον Απρίλιο, και βάλε υποσημείωση ‘να μην ξεχάσω να πάω’.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι ένας μήνας με μουσικές προκλήσεις για όλα τα γούστα!

Γιώργος Σαμπάνης
To Re.Buke Lounge παρουσιάζει το νούμερο ένα τραγουδιστή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον Γιώργο Σαμπάνη, για μια μοναδική μουσική βραδιά που θα σας απογειώσει. Ο Γιώργος Σαμπάνης, αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Πέραν από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα την υπογραφή του και γίνονται αμέσως όλα επιτυχίες.
>> Τρίτη 30 Απρ | Re.Buke Lounge, Λάρνακα, 22.00. Πληρ. 24626212.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κώστας Χατζής
Ο πολύ δημοφιλής, λαϊκόw κιθαρωδός και τραγουδοποιός, ο οποίος διανύει αισίως την όγδοη δεκαετία της ζωής του, συναντιέται με έναν ταλαντούχο και πολύ δημοφιλή τραγουδοποιό της νεότερης γενιάς για δυο συναυλίες στη Λάρνακα. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για το ύφος και το ρεπερτόριο της παράστασης, είμαστε σίγουροι πως τα τραγούδια τους, αλλά και οι επιλογές, που θα κάνουν από το πλούσιο, ελληνικό, καλό τραγούδι, θα αποτελέσουν το καλύτερο soundtrack για δυο δυνατές εμφανίσεις με φόντο τη θάλασσα της Λάρνακας.
>> Παρ 19 & Σ 20 Απρ | Radisson Blu Hotel, Λάρνακα. Πληρ. 24505800.

Παιδί – Θαύμα
Ήταν 11 χρόνων όταν εκπροσώπησε τη Μάλτα στον Διαγωνισμό Νεαρών Μουσικών της Eurovision το 2016, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου φέτος γιόρτασε τα 14α του γενέθλια. Μιλάμε για τον γεννημένο στη Ρωσία Dmitry Ishkhanov, ο οποίος υπόσχεται να μας μαγέψει με το Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 12 του Mozart, γραμμένο όταν ο συνθέτης ήταν 32 χρόνων. Ο μαέστρος και συνθέτης Μιχάλης Οικονόμου (γεννημένος το 1973) επίσης πήρε νωρίς το βάπτισμα του πυρός στη μουσική σκηνή, κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως μαέστρος στην ηλικία των 15 με δικό του έργο, ενώ στη συναυλία αυτή διευθύνει άλλο ένα έργο του. Ο Beethoven ήταν 36 όταν έγραψε το δεύτερο έργο της συναυλίας αυτής, τη Συμφωνία του αρ. 4, την οποία ο Schumann περιέγραψε σαν «μια λεπτή Ελληνίδα κόρη ανάμεσα σε δυο βορεινούς γίγαντες» (την 3η και 5η του Beethoven).
M. Οικονόμου: Concerto Grosso για ορχήστρα
W. A. Mozart: Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 12 σε Λα μείζονα, K. 414
L. v. Beethoven: Συμφωνία αρ. 4 σε Σι ύφεση μείζονα, έργο 60
Σολίστ: Dmitry Ishkanov (πιάνο)
Μαέστρος: Μιχάλης Οικονόμου
>> Πεμ 4 Απρ | Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 20.30. Τιμές εισιτηρίων: €12, €7 (18-26 ετών, συνταξιούχοι), €5 (κάτω των 18). Πληρ. 22463144.
>> Παρ 5 Απρ | Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Λάρνακα, 20.30. 

Δες περισσότερα για τις άλλες πόλεις στο checkincyprus.com

Send this to a friend