Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ To πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο για ζευγάρια στη Κύπρο μόλις άνοιξε τις πόρτες του
To πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο για ζευγάρια στη Κύπρο μόλις άνοιξε τις πόρτες του

To πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο για ζευγάρια στη Κύπρο μόλις άνοιξε τις πόρτες του

Tο Amavi, το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για ζευγάρια, άνοιξε μόλις τις πόρτες του.

Πρόκειται για το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου Kanika Hotels & Resorts και βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της Πάφου.

Το ξενοδοχείο υπόσχεται αξέχαστες διακοπές για κάθε ζευγάρι, αφού προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για πολύτιμες στιγμές συντροφικότητας κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

Το όνομά του, εμπνευσμένο από τη λατινική φράση ‘Veni, Vidi, Amavi που σημαίνει Ήρθα, Είδα, Αγάπησα’, εκφράζει έναν προορισμό διακοπών, όπου δίνεται έμφαση στην ηρεμία και τη χαλάρωση, που αποζητά κάθε ζευγάρι.

Διάβασε ακόμαΤο ζαχαρένιο σπιτάκι των Hans & Gretel, ανοίγει σήμερα τις πόρτες του στην καρδιά της πόλης

Η τοποθεσία του Amavi υποστηρίζει απόλυτα την υπόσχεσή του, αφού βρίσκεται πάνω σε αμμώδη παραλία με μαγευτική θέα προς τη θάλασσα και το Μεσαιωνικό Κάστρο, ενώ θα απολαύσεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα από όλα τα δωμάτια και τους δημόσιους χώρους του. Υπάρχει πάντα το κατάλληλο δωμάτιο ή σουίτα στο Amavi για κάθε επισκέπτη.

Για τη χαλάρωση, τόνωση και επανασύνδεση του ζευγαριού, οι χώροι αναψυχής περιλαμβάνουν δύο εξωτερικές πισίνες και γυμναστήριο με ηλιόλουστη εσωτερική πισίνα και γήπεδο τένις, ενώ το spa προσφέρει ατομικές θεραπείες, αλλά και θεραπείες σχεδιασμένες για δύο.

Διάβασε ακόμαΆνοιξε τις πύλες του σήμερα το πολυτελές Parklane

Με τέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ το Amavi προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ημιδιατροφής και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία γευστικών απολαύσεων.

Είναι το πρώτο και μοναδικό ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια στην Κύπρο.

Στο Amavi δημιουργήθηκε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον αφιερωμένο στις πολύτιμες στιγμές απόλαυσης ενός ζευγαριού κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού και με θέα τη θάλασσα.

Πηγή: checkincyprus.com

Send this to a friend