Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τροχαίο ατύχημα στη Λάρνακα-Διασωληνωμένος στην εντατική 39χρονος
Τροχαίο ατύχημα στη Λάρνακα-Διασωληνωμένος στην εντατική 39χρονος

Τροχαίο ατύχημα στη Λάρνακα-Διασωληνωμένος στην εντατική 39χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, νοσηλεύεται 39χρονος ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε ατύχημα στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.15 χθες βράδυ Ελληνοκύπριος οδηγός ηλικίας 37 χρόνων από τη Λευκωσία κάτοικος Λάρνακας, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Οδό Τουζχανέ στη Λάρνακα με κατεύθυνση προς το Μακένζυ, όταν στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά για να εισέλθει σε πολυκατοικία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέκοψε τη πορεία μοτοσικλέτας που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε Ελληνοκύπριος 39 χρόνων από τη Λάρνακα.
Από το ατύχημα ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσικλέτα ενώ από τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στην μοτοσικλέτα.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάταγμα αυχένα, λεκάνης, μηριαίου δεξιού ποδιού και δεξιών πλευρών.
Ο 39χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στον αναπνευστήρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή.
Από έρευνες της Αστυνομίας στη σκηνή εντοπίστηκε κράνος ωστόσο δεν είναι βέβαιο κατά πόσον ο οδηγός της μοτοσικλέτας το φορούσε.
Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης και νάρκοτεστ με μηδενική ένδειξη, ενώ από τον 39χρονο λήφθηκε αίμα για να γίνουν οι ίδιοι έλεγχοι.
Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να κατασβήσουν τη φωτιά που προκλήθηκε από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας και του οχήματος.
Ο δρόμος παραδόθηκε στην κυκλοφορία μία ώρα περίπου μετά το δυστύχημα.
Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

 

Send this to a friend