Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εργασίες βόρεια της αερογέφυρας Ψεματισμένου-Χοιροκοιτίας
Εργασίες βόρεια της αερογέφυρας Ψεματισμένου-Χοιροκοιτίας

Εργασίες βόρεια της αερογέφυρας Ψεματισμένου-Χοιροκοιτίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 23/3/2019, μεταξύ των ωρών 06:00 – 11:00, θα γίνει αφαίρεση πλέγματος ασφαλείας στην περιοχή βόρεια της αερογέφυρας Ψεματισμένου και Χοιροκοιτίας, στο σημείο της διασταύρωσης της εναέριας γραμμής μεταφοράς «Βασιλικό-Μαρί-Κοφίνου» με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας Α1, διάρκειας μέχρι πέντε λεπτών η κάθε μία και στις δύο κατευθύνσεις.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Α.Η.Κ. απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

Send this to a friend