Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η εταιρεία NEXUS ELITE PROPERTY GROUP στη Λάρνακα εγκαινιάσε τα νέα της γραφεία
Η εταιρεία NEXUS ELITE PROPERTY GROUP στη Λάρνακα εγκαινιάσε τα νέα της γραφεία

Η εταιρεία NEXUS ELITE PROPERTY GROUP στη Λάρνακα εγκαινιάσε τα νέα της γραφεία

Η νέα εισερχόμενη εταιρεία NEXUS ELITE PROPERTY GROUP, που ειδικεύεται στον τομέα κτηματομεσιτικών, με πάνω απο 15 χρόνια εμπειρίας και στο εξωτερικο, έχει κάνει τη εμφάνιση της στην Λάρνακα, εξυπηρετώντας τους πελάτες της σε όλη την Κύπρο. Επίσης, η εταιρεία επικεντρώνεται στις πολυτελείς αγοραπωλησίες ακινήτων.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Κωνσταντίνος Μαυροκορδάτος, με πολύχρονη εμπειρία και περιπλοκή στον συγκεκριμένο τομέα στο εξωτερικό, έχει ως όραμα του την σωστη, αποτελεσματική και αποδοτική ανάπτυξη των κτηματομεσιτικών δραστηριοτήτων στην Λάρνακα και σε όλη την Κύπρο.

Η NEXUS ELITE PROPERTY GROUP πραγματοποιησε τα εγκαίνια της στα γραφεία της, στην Λάρνακα, στις 3 Μαρτιου 2019.

Στα εγκαίνεια παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ αυτούς, ο αξιότιμος Δήμαρχος της πόλης κ. Αντρέας Βίρας, συνεργάτες όπως Africanos Property Developer, Seven Property Group και η εταιρεία, όπου επιμελήθηκε την φανταστική διαμόρφωση του χώρου IDCY, που εδρέυει στην Λεμεσό.

Η εταιρεία αφοσιώνεται στις ανάγκες των πελατων της και έχει ως προτεραιότητα την ευχάριστη εμπειρία του κάθε επισκέπτη της. Διατηρώντας τις αξίες στην πρώτη θέση, η εταιρεία εγγυάται την πίστη και την παραγωγικότητα της.

Η εμπιστοσύνη έχει αντίκτυπο στην προσπάθειά, συνεπώς έχει και καλύτερα αποτελέσματα. Με αυτό το σκεπτικό, η εταιρεία θα προσφέρει λύσεις. καθώς και επαγγελματικές συμβουλές στους πελάτες της.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 99-218771 | 24-64 24 00

Ιστοσελίδα: www.nexuselite.com.cy

Send this to a friend