Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Η γιαγιά «στέρησε» το παγωτό των εγγονιών της για την Ανόρθωση!
Η γιαγιά «στέρησε» το παγωτό των εγγονιών της για την Ανόρθωση!

Η γιαγιά «στέρησε» το παγωτό των εγγονιών της για την Ανόρθωση!

Συγκινητική είναι η προσπάθεια των φίλων της Ανόρθωσης οι οποίοι κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στηρίζουν οικονομικά το σωματείο, ώστε αυτό να μπορέσει να σωθεί και να συνεχίσει την πορεία του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μια από τις πολλές περιπτώσεις είναι και αυτή της γιαγιάς Αλεξάνδρας, πρόσφυγας από την Αμμόχωστο και σήμερα στη Λάρνακα.

Η γιαγιά Αλεξάνδρα λοιπόν μετέβη στα γραφεία της Ανόρθωσης και ζήτησε λαχνούς στήριξης του σωματείου 500 ευρώ, πληρώνοντας ουσιαστικά με τη σύνταξη της!

«Η Ανόρθωση δεν θα χαθεί, όσο υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν δεν πρόκειται να χαθεί… Ό, τι χρειαστεί θα κάνουμε για τη σώσουμε, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε…» Αυτό είναι το μήνυμα!

Η πράξη της γιαγιάς Αλεξάνδρας προκάλεσε συγκίνηση σε όλους και πρώτα στα ίδια της τα εγγόνια τα οποία πλέον γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ιστορία της Αμμοχώστου και της «Μεγάλης Κυρίας».

Η ιστορία άγγιξε τη ψυχή των μικρών παιδιών τα οποία ζήτησαν από τη γιαγιά Αλεξάνδρα να τους «στερήσει» το παγωτό το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να συμβάλλουν και αυτά με το δικό τους τρόπο στη σωτηρία της Ανόρθωσης!

Πηγή : Reporter

Send this to a friend