Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Επεισοδιακή καταδίωξη με φόντο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό 16 κιλών κοκαϊνης και τη σύλληψη 25χρονου από την επαρχία Λάρνακας. Πρόκειται για μια πετυχημένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ αφού η σύλληψη του 25χρονου έγινε έπειτα από παρακολούθηση. Συγκεκριμένα τα ναρκωτικά που ήρθαν από την Ολλανδία, εντοπίστηκαν από  την Αστυνομία, η οποία επέτρεψε την ελεγχόμενη παράδοση τους. Οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους, όταν ο 25χρονος πήγε να τα παραλάβει. Μόλις όμως τους αντελήφθηκε τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο νεαρός προσέκρουσε σε δύο ιδιωτικά οχήματα και ένα υπηρεσιακό. Οι αστυνομικοί στην συνέχεια τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψή του. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

 

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στη Λάρνακα, για εντοπισμό των ληστών που μπούκαραν μέρα μεσημέρι σε κοσμηματοπωλείο  της Λάρνακας, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως. Η Αστυνομία καταζητεί τέσσερα πρόσωπα, ανάμεσα τους κι έναν γνώριμο.

Πρόκειται για πρόσωπο που απασχόλησε ξανά τις Αρχές και οι ανακριτές ήδη προχώρησαν στην ταυτοποίηση του. Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν οτιδήποτε αφού, έγιναν αντιληπτοί από κόσμο που βρισκόταν κοντά στο χρυσοχοείο, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις του, ενώ αξιολογεί κάθε πληροφορία που φθάνει κοντά τους, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη των δραστών.

Το χρυσοχοείο δεν ήταν συνδεδεμένο με το σύστημα συναγερμού της Αστυνομίας, ωστόσο η Αστυνομία, ειδοποιήθηκε έγκαιρα. Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί όλες οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κύπρου, τα οδοφράγματα, τα αεροδρόμια και οι Βρετανικές Βάσεις, με στόχο τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων. Σημειώνεται ότι το κατάστημα διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και αξιολογείται, ενώ οι φωτογραφίες των δραστών έχουν δοθεί στη δημοσιότητα προς εντοπισμό τους.

 


Με πρωτοβουλία του Δήμου Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε Αιμοδοσία, για την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας Διαφωτίσεως Λάρνακας.

Συμμετείχε το Προσωπικό του Δήμου Λάρνακας, αποδεικνύοντας έμπρακτα, ότι η δωρεά αίματος είναι σύντομη, ακίνδυνη, ανώδυνη και σώζει ζωές.

 

 

Send this to a friend