Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στη σύλληψη μαθήτριας, ηλικίας 18 χρόνων, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, αλλά και του ΟΠΕ Λάρνακας, ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έφοδο στην οικία της μαθήτριας στη Λάρνακα.
Στην κουζίνα της οικίας, εντόπισαν ένα δοχείο που περιείχε δύο γραμμάρια κάνναβης καθώς επίσης και δύο σπαστήρες κάνναβης. Η νεαρή, σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχθηκε ότι τα ανευρεθέντα  ήταν δικά της και συνελήφθη. Ακολούθως οδηγήθηκε στην Αστυνομία, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ένα τεράστιο μανιτάρι βρήκε το πρωί της Κυριακής πολίτης στην Καλαβασό.Το μανιτάρι ούτε λίγο ούτε πολύ έχει διάμετρο μισό μέτρο, γεγονός πολύ σπάνιο για ένα και μόνο μανιτάρι. 49 εκατοστά για είμαστε ακριβείς! Όσον αφορά το βάρος του, αυτό ανέρχεται σε 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Δεν μπορούμε πάρα να του ευχηθούμε.. καλοφάγωτο.

 

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου και Υπηρεσιακούς Λειτουργούς, επισκέφθηκαν το συνοικισμό Κόκκινες στη Λάρνακα, όπου έκαναν μια εκτεταμένη  αναφορά στην υφισταμένη κατάσταση της πρώην Στέγης Ηλικιωμένων και Αναπήρων, η οποία βρίσκεται σε πολύ άθλια κατάσταση.  Η συγκεκριμένη Στέγη είναι εγκαταλειμμένη και χρήζει άμεσης κατεδάφισης, αλλά και εξυγίανσης του χώρου γιατί αποτελεί εστία τρωκτικών. Επίσης, σε συχνές περιπτώσεις στο συγκεκριμένο χώρο παρατηρήθηκαν φαινόμενα παραβατικότητας και βανδαλισμού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι η Στέγη αυτή εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Κράτους και ότι έχουν γίνει άμεσες προσπάθειες, από μέρους του Δήμου, μέσω του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και κατ’ επέκταση των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, για επίσπευση των διαδικασιών κατεδάφισης.

Καθότι οι διαδικασίες από μέρος του Κράτους κωλυσιεργούν, ο Δήμος Λάρνακας αποφάσισε όπως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν δεν γίνει καμιά προσπάθεια μέσων των αρμόδιων Υπηρεσιών του Κράτους, θα αναλάβει την κατεδάφιση, διότι αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και ασφάλεια των κάτοικων του Συνοικισμού.

 

Και τέλος η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας – Αμμοχώστου, προβάλλει σήμερα στις 8.30 το βράδυ, δραματική ταινία, στο Παττίχειο Θέατρο Σκάλα.

 

Send this to a friend