Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα, το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων
Πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα, το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων

Πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα, το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων

Πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα, το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας και Νεοφυών Επιχειρήσεων με τίτλο «Πώς μια ιδέα μετατρέπεται σε μια πετυχημένη επιχείρηση».

Με τον Ισραηλινό επιχειρηματία Enon Landenberg, ειδικό σε θέματα νεοφυών επιχειρήσεων και ιδρυτή μεταξύ άλλων της BOSCO (εφαρμογή που προβλέπει τις διαδικτυακές απειλές που δέχεται ένα παιδί ανά πάσα στιγμή). Ο Εnon Landnberg επισκέφθηκε την Κύπρο ειδικά για το Συνέδριο, μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες τη δική του προσωπική εμπειρία για το πώς δημιούργησε παγκοσμίου εμβέλειας επιτυχημένες επιχειρήσεις και εφαρμογές και θα δώσει συμβουλές για το πώς μια επιχειρηματική ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και να γίνει πραγματικότητα».

Στο δεύτερο μέρος των εργασιών θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι από τον σύμβουλο επιχειρήσεων Μιχάλη Μεϊμάρη που θα επικεντρώνεται στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρηματικών δράσεων για νέους επιχειρηματίες και Start-Uppers». Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν στις 14.30 το μεσημέρι, η εκδήλωση ήταν ανοικτή για το κοινό και η συμμετοχή ήταν δωρεάν.

Συγχαρητήρια στον Δήμο Λάρνακας, τον Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Λάρνακας για την εξαιρετική διοργάνωση. Από τις πιο αναγκαίες, σημαντικές και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την νεολαία του σήμερα!! #Larnaca #Cyprus #ONEK

Send this to a friend