Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ο Δήμος Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Φιλοσοφικό και Πολιτιστικό Οργανισμό «Νέα Ακρόπολη», πραγματοποίησαν, εκστρατεία καθαρισμού του εκδρομικού χώρου της Αλυκής καθώς και του δρόμου και του μονοπατιού που οδηγεί στο Τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ.

Επίσης, έγινε από Λειτουργό του Τομέα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Λάρνακας, ενημέρωση στους συμμετέχοντες για τις Αλυκές της Λάρνακας και τη σημασία τους.

Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει τα μέλη του Οργανισμού, για την πρωτοβουλία τους ώστε να διατηρηθεί καθαρό το περιβάλλον και ιδιαίτερα ο υγροβιότοπος της Αλυκής που είναι μοναδικής σημασίας για τον τόπο μας.

 

Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς, επικεφαλής ομάδας αναχωρεί σήμερα για την Πορτογαλία, όπου από τις 14 έως τις 15 του μήνα θα συμμετάσχουν, στην πρώτη Διακρατική Συνάντηση της Β’ Φάσης του Δικτύου Μεταφοράς της Καλής Πρακτικής του Δήμου Αθηένου για τον Εθελοντισμό «Πόλεις Εθελοντισμού», του Προγράμματος URBACT. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από κάθε πόλη-εταίρο του Δικτύου, καθώς και η Επικεφαλής Εμπειρογνώμονας του Δικτύου.

 

Και τέλος το Everyday Counseling Student Services, το μεγαλύτερο γραφείο σύμβουλων σπουδών στην Λάρνακα και επαρχία Αμμοχώστου, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη, την Πρώτη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση, που έγινε ποτέ στη Λάρνακα, και η οποία θα διεξαχθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Atrium Zenon στην Λάρνακα. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 4:00 μμ – 9:00 μ. μ.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος Πανεπιστήμια από το Ηνωμένο Βασίλειο, Σχολές από την Αυστρία, Πανεπιστήμια από την Κύπρο, καθώς και σύμβουλοι σπουδών που αντιπροσωπεύουν Πανεπιστήμια πάνω από 25 χώρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Send this to a friend