Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στην ίδρυση της σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας στη Λάρνακα, προχωρεί το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η σχετική απόφαση ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε χαιρετισμό του στην τελετή αποφοίτησης μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραχωρήθηκε κρατική γη, για ανέγερση της νέας σχολής, η οποία θα λειτουργήσει στη Λάρνακα από τον Σεπτέμβριο του 2019. Η σχολή, η οποία θα είναι αγγλόφωνη, θα ενταχθεί και στις επιλογές των τελειοφοίτων στο πλαίσιο των Παγκύπριων εξετάσεων.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αραδίππου, η παρουσίαση προγράμματος εφαρμογής πιλοτικής δράσης, για μηδενική παραγωγή οικιακών αποβλήτων. Στόχος του προγράμματος είναι η εφαρμογή συγκεκριμένων δράσεων, οι οποίες θα αποσκοπούν στη μηδενική παραγωγή οικιακών αποβλήτων ή σε μηδενισμό των υπολειμμάτων, που καταλήγουν στο ΧΥΤΥ των οικιακών αποβλήτων. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κος Κώστας Καδής.

 

Η Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αραδίππου, πραγματοποιεί στις 7 και 15 σήμερα το βράδυ, στην Αίθουσα «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» στο Τέταρτο Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου, την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών της, κατά τη διάρκεια της οποία θα βραβευθούν διακριθέντες αθλητές και ομάδες του Δήμου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο, Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Η εκδήλωση αποτελεί ελάχιστη αναγνώριση από το Δήμο Αραδίππου, σε αυτούς που τίμησαν την πόλη τους μέσα από τον αθλητισμό.

 

 

 

Send this to a friend