Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ο Δήμος Λάρνακας, ενημερώνει ότι η Ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου ολοκληρώνεται. Και επίσημα το Έργο παραδίδεται στις 22 Φεβρουαρίου 2019. Η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου περιλαμβάνει πεζόδρομους, πλατειακούς χώρους, δεντροφύτευση, φωταγώγηση, αστικό εξοπλισμό, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και την κατασκευή Καφετέριας και χώρων υγιεινής.

Σκοπός του έργου αυτού είναι η αισθητική και η περιβαλλοντική αναβάθμιση του Αστικού Κέντρου, για καλύτερη και ποιο ποιοτική ζωή των κατοίκων της πόλης.

Ενόψει και των άλλων Έργων που προγραμματίζονται και βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, ο Δήμος Λάρνακας επιθυμεί να διαβεβαιώσει τους Δημότες, ότι θα προβαίνει σε όλες στις απαραίτητες ενέργειες ώστε τα Έργα να υλοποιούνται εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξασκώντας όλα τα μέσα και τις δικαιοδοσίες που του παρέχουν οι όροι των Συμβολαίων.

Το Έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής  Ανάπτυξης, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

 

Η Παιδική Εξοχή Λάρνακας, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή και ώρα  8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο  Λάρνακας, την μεγάλη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτης “Σε απευθείας σύνδεση”. Συμμετέχει ο Γιάννης Μαθές.  Είσοδος €25.

Με μια ανακοίνωση του,  ο Δήμος Λάρνακας,  που αφορά το καρναβάλι, ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους, για την καρναβαλίστικη παρέλαση, που  θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου και ώρα 4.30 το απόγευμα, στη λεωφόρο Αθηνών στις Φοινικούδες.     

Αύριο Σάββατο από τις 10:00 π.μ. μέχρι 2:00 μ.μ., στην πλατεία Ερμού, έχουμε την εκδήλωση «I am and I will», με την ευκαιρία της Παγκοσμίας Ημέρας Καρκίνου,

 Επίσης αύριο Σάββατο στις  8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο, με την ευκαιρία του Ευρωπαϊκου Πολιτιστικού Χειμώνα, έχουμε την θεατρική παράσταση , «Ο Φετιχιστής» του Μισέλ Τουρνιέ, με τον Ντίνο Ποντικόπουλο. Παραγωγή: Θεατρική Oμάδα «Αστροναύτες». Μετάφραση: Θανάσης Χατζόπουλος. Σκηνοθεσία: Νίκος Αρμάος. Είσοδος €10

Και τέλος αύριο Σάββατο  στις 8:30 μ.μ. και την Κυριακή   3  – 6:30 μ.μ. στο Παττίχειο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ», το Θέατρο ΣΚΑΛΑ – Κύρια Σκηνή «Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άντρα της» της Debbie Isitt. Μετάφραση: Γιόλα Κλείτου. Διασκευή στην κυπριακή διάλεκτο: Χρήστος Γρηγοριάδης.

Σκηνοθεσία: Νίκος Νικολαΐδης. Είσοδος €12 & €7 (για μαθητές άνω των 15 ετών, φοιτητές, στρατιώτες, συνταξιούχους, πολύτεκνους, άνεργους)

Η παράσταση αφορά θεατές άνω των 15 ετών.

Send this to a friend