Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη, αλλά για τυχαία πυρκαγιά το περιστατικό με τον σκύλο που κάηκε ζωντανός μέσα στο κλουβί του. Αστυνομικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι από τις εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έγιναν στην σκηνή, διαφάνηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε τυχαία, προφανώς από αποτσίγαρο που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης του σκύλου. Η Αστυνομία ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για εγκληματική πράξη και ότι δεν τίθεται θέμα ποινικής δίωξης του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, και με καθυστέρηση έξι έως οκτώ εβδομάδες, θα παραδοθεί η νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Την πορεία του έργου επιθεώρησε ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος εκστρατεύει στα κρατικά νοσηλευτήρια παγκυπρίως, με αντικείμενο την επικείμενη αυτονόμηση. Ερωτηθείς για τον εξοπλισμό του νέου κτηρίου, ο Υπουργός Υγείας άφησε να νοηθεί ότι ακόμα και να παραδοθεί το νέο κτήριο, η εγκατάσταση του εξοπλισμού και η επαρκής στελέχωση των τμημάτων που θα φιλοξενηθούν στην καινούργια πτέρυγα θ’ αργήσουν… Θυμίζουμε, ότι η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας είναι μια πονεμένη ιστορία όσον αφορά τον τομέα της υγείας στην πόλη του Ζήνωνα. Το έργο θα έπρεπε να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2013 και να αποπερατωθεί τον Σεπτέμβριο του 2016. Τελικά, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014 με την προϋπόθεση και την ελπίδα να ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2017. Στο μεσοδιάστημα προέκυψαν πολλά προβλήματα, τα οποία ουκ ολίγες φορές ανάγκασαν τον εργολάβο να διακόψει τις εργασίες. Ήδη μετράμε δυόμισι χρόνια καθυστερήσεων.

 

Η Μουσικο-Θεατρική Σχολή FESTA THEATRALE -ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΙΔΟΥ, παρουσιάζει στις 7.00 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου, την θεατρική παράσταση “Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ”. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αραδίππου και μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί στο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων καρδιοπαθών παιδιών. 

Send this to a friend