Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Απανθρακωμένος βρέθηκε ηλικιωμένος άνδρας, 76 ετών, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην οικία του, στη Λάρνακα. Στο δωμάτιο του εντοπίστηκε ένα γκαζάκι υγραερίου, το οποίο εξερράγη και προκάλεσε τη φωτιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος, που ζούσε μόνος του σε ισόγεια μονοκατοικία, ανασύρθηκε νεκρός από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα κατοίκων της περιοχής.

Ανταποκρίθηκαν αμέσως δύο πυροσβεστικά οχήματα, η Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο άτυχος άντρας, εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία  εκτιμά ότι αντιλήφθηκε την φωτιά και προσπάθησε μάταια να την σβήσει. Στην προσπάθεια του αυτή, όπως εκτιμούν οι πυροσβέστες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο πάτωμα όπου και εντοπίστηκε.

 

Υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, σχετικά με παράνομη κατοχή και χορήγηση ελεγχόμενου φαρμάκου, συγκεκριμένα υποξειδίου του αζώτου (αέριο γέλιου – laughing gas), διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λάρνακας. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιολόγησης πληροφορίας, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν επιχείρηση έρευνας, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στην επαρχία Λάρνακας, βάσει Δικαστικού εντάλματος. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν σε χώρους του νυχτερινού κέντρου, καθώς και στην κατοχή 24χρονης υπαλλήλου του υποστατικού, συνολικά τέσσερα κάνιστρα και 539 σφραγισμένες αμπούλες αερίου γέλιου, τρεις χρησιμοποιημένες, μεγάλος αριθμός μπαλονιών κα το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ η 24χρονη και οι δύο υπεύθυνοι του υποστατικού συνελήφθησαν, για περαιτέρω εξετάσεις.

 

Τέλος το πρόγραμμα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, περιλαμβάνει στις 3.00 μ. μ. τη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμών του ΣΑΛ  και στις 7.30 το βράδυ κόψιμο βασιλόπιττας των Μουσικών Σχημάτων του Δήμου στο Κοινοτικό Κέντρο.

 

 

Send this to a friend