Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ασκήσεις πυρόσβεσης σε εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών στην επαρχία Λάρνακας, πραγματοποιεί από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου.

Στόχος είναι για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας της υπηρεσίας. Οι ασκήσεις θα διεξάγονται κατά τις ώρες 9 το πρωί μέχρι τις 11.30 σε συνεργασία με τις εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών στην επαρχία Λάρνακας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει το κοινό ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

                                   

Επίσκεψη στα Ειδικά Σχολεία Λάρνακας, «Άγιος Σπυρίδωνας», «Άγιος Λάζαρος» και «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκης Χασάπης», πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας. Μαζί του στις επισκέψεις ήταν και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση, αλλά και η συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σχολεία αυτά. Ο Δήμαρχος Λάρνακας, ως ένδειξη αλληλεγγύης πρόσφερε σε κάθε Σχολείο χορηγία ύψους €500.

 

Στις 7.00 το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το Ζηνώνειο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, διοργανώνει διάλεξη με θέμα  «Επιτυχημένοι Κύπριοι και Έλληνες της Διασποράς στηρίζουν την καινοτόμα τεχνολογική έρευνα στα πανεπιστήμια της Κύπρου με δωρεές και δικτύωση». 

 

Επίσης στις 7 το βράδυ σήμερα, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο Λευκωσίας,  παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «Ας μην πάμε πουθενά, ο σκαντζόχοιρος, του Κρατικού Δραματικού Νεανικού Θεάτρου της Ρωσίας.

 

Τέλος το πρόγραμμα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, περιλαμβάνει στις 4.00 τη συνεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής και στις 7.00 το βράδυ τη βράβευση του Δήμου Λάρνακας με την πράσινη σημαία ως πράσινη Πόλη της Κύπρου.

Send this to a friend