Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίσημη ανακοίνωση Κτήμα Μακένζυ
Επίσημη ανακοίνωση Κτήμα Μακένζυ

Επίσημη ανακοίνωση Κτήμα Μακένζυ

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της διεύθυνσης του Κτήμα Μακένζυ :

Όλη η αλήθεια για το (δικό σας) Kτήμα Μακένζυ – Επίσημη Ανακοίνωση

Μερικά 24ωρα μετά την απίστευτη – πρωτοφανή και κυρίως ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ εισβολή στον χώρο του Κτήματος Μακένζυ, χώρου όπου όλη η Κύπρος αγκάλιασε και στήριξε, όλα αυτά τα χρόνια είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε εσάς. Τους ανθρώπους που μας αγαπήσατε και μας εμπιστευτήκατε όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θα σας μιλήσουμε με νομικούς όρους αλλά με την γλώσσα της αλήθειας. Η αλήθεια είναι ότι στις 05:45 της 17ης Ιανουαρίου 2019 έγινε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ από τους υπαλλήλους της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας με συνοδεία άνω των 100 ενόπλων ανδρών της ΜΜΑΔ, και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας οι οποίοι ενήργησαν Χ Ω Ρ ΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Ή ΑΛΛΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ εναντίον της εταιρείας μας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:
Η “επιχείρηση” αυτή που ήταν καθοδηγούμενη από το Υπουργείο Εσωτερικών, είχε ως αποτέλεσμα την ετσιθελική και άμεση διακοπή των εργασιών της εταιρείας μας M.A. KTIMA MAKEΝZY LTD, αφού όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις σφραγίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να έχουμε κανένα περιθώριο αντίδρασης και κανένα δικαίωμα πρόσβασης σε καμία από τις εγκαταστάσεις μας ( τηλέφωνα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κτλ), οι οποίες περιφρουρούνται μέχρι και σήμερα επί 24ώρου βάσεως από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μέσω αυτής μας της παρέμβασης ξεκαθαρίζουμε ότι το νομικό μας επιτελείο, η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας Κτήμα Μακένζυ κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου να σωθεί και να ξεκινήσει την λειτουργία του ο δικός σας χώρος. Ο χώρος που περάσατε τις μεγαλύτερες σας χαρές και τις πιο όμορφες σας στιγμές.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει με τον κάθε ένα πελάτη ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ προκειμένου να του αναλύσει το που βρισκόμαστε και το πως θα τον εξυπηρετήσουμε !!!!

Υ.Γ. Έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη στην Κυπριακή Δικαιοσύνη και ξέρουμε ότι στο τέλος το δίκαιο και η αλήθεια θα λάμψουν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία – θα επανέλθουμε !!!

Send this to a friend