Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συνεχίζει το χιονισμένο σκηνικό στο Τρόοδος-Αναμένονται ελαφρές βροχές και χιόνια
Συνεχίζει το χιονισμένο σκηνικό στο Τρόοδος-Αναμένονται ελαφρές βροχές και χιόνια

Συνεχίζει το χιονισμένο σκηνικό στο Τρόοδος-Αναμένονται ελαφρές βροχές και χιόνια

Χιόνια θα πέσουν τις επόμενες ημέρες στις ορεινές περιοχές.
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν, το πρωί, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια, εκτός από τα ανατολικά παράλια που αναµένεται γύρω στους 15 βαθµούς και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά, στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους µηδέν βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Το πρωί πιθανό να πέσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια. Από το απόγευµα αναµένονται τοπικά παροδικές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια.
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά αναµένονται παροδικές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 59

Send this to a friend