Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο chef που κρύβεται πίσω από την μαγεία των πιάτων του Estrella στην πόλη μας
Ο chef που κρύβεται πίσω από την μαγεία των πιάτων του Estrella στην πόλη μας

Ο chef που κρύβεται πίσω από την μαγεία των πιάτων του Estrella στην πόλη μας

Ο Βλαδίμηρος Βλαδιμήρου, ο chef που κρύβεται πίσω από την μαγεία των πιάτων του Estrella στην πόλη μας, μας μιλά για την εμπειρία του στην αλυσίδα, τη σχέση του με τους πελάτες αλλά και τις αγαπημένες τους επιλογές

Πως είναι η εμπειρία να εργάζεσαι σε μια τόσο πετυχημένη αλυσίδα;

Οφείλω να παραδεχτώ ότι στο σύντομο χρονικό διάστημα που το Estrella εμφανίστηκε στη Λάρνακα, έχει αφήσει το στίγμα του. Προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός για την ευκαιρία που μου έχει δοθεί μιας και τα Estrella σαν αλυσίδα τα τελευταία χρόνια έχουν χαράξει μια καινοτόμο πορεία στο χώρο της εστίασης σε Ελλάδα και Κύπρο. Εγώ σαν κομμάτι αυτού του συνόλου, έχω καταφέρει να κερδίσω πολλές και ωραίες εμπειρίες.

Τι να περιμένουμε από το νέο μενού του Estrella; Νέες γεύσεις ή εμπλουτισμός του μενού που αγαπήσαμε;

Με βάση την ιδεολογία της μαγειρικής, κάθε μαγαζί όπως και εμείς οφείλουμε να συμβαδίζουμε με την εποχή. Οπόταν, κάθε καινούριο menu, εμπλουτίζεται με νέες γεύσεις ούτως ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα από απαιτητικούς ουρανίσκους.

Εκτός από το αγαπημένο μας brunch, τι άλλες γευστικές επιλογές μπορεί κάποιος να βρει στο Estrella;

Μια πολύ ωραία ερώτηση. Μιας και με το καινούριο μενού επεκταθήκαμε στη μεγάλη κατηγορία των burger, με 5 μοναδικές γεύσεις αλλά και 3 χειροποίητα tacos plate τα οποία υπόσχονται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Έχετε επικοινωνία και επαφή με τους πελάτες; Έρχονται να σας συναντήσουν; Να σας ευχαριστήσουν;

Αρχικά, δουλεύοντας σε μια ανοιχτή κουζίνα η επαφή με το κόσμο είναι αναπόφευκτη. Ευτυχώς έχουμε καταφέρει η σχέση μας με το κόσμο να είναι θετική. Μιας και για μας, ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και με ξεχωριστές ανάγκες, έχουμε καταφέρει να ικανοποιήσουμε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του κόσμου μας. Καθημερινά δεχόμαστε αρκετά θετικά σχόλια όσον αφορά την ποιότητα και την εμφάνιση των πιάτων μας.

Θέλουμε να μας πείτε το αγαπημένο πιάτο που δημιουργείτε;

Εκτός από το πρωτότυπο υβριδικό πιάτο Bougatsan που έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό, θα μπορούσα να πω με σιγουριά ότι το πιάτο που αγαπήθηκε από μένα είναι τα αυγά μάτια μανιτάρι.

Για τους πελάτες πιστεύετε πως υπάρχει κάποιο αγαπημένο πιάτο;

Το αγαπημένο πιάτο του κόσμου θα μπορούσα να πω ότι είναι το Red Velvet Pancakes με την απίστευτη υφή του κόκκινου pancake σε συνδυασμό με την βελούδινη κρέμα λεμονιού αλλά και την υπέροχη μαρμελάδα σμέουρο.

Send this to a friend