Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Οι πιο περιζήτητοι προορισμοί για το 2019 σύμφωνα με το Airbnb
Οι πιο περιζήτητοι προορισμοί για το 2019 σύμφωνα με το Airbnb

Οι πιο περιζήτητοι προορισμοί για το 2019 σύμφωνα με το Airbnb

Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τους λόγους για τους οποίους τα συγκεκριμένα μέρη έχουν την προτίμηση του κοινού. Άλλωστε ποιος μπόρεσε να εξηγήσει ποτέ ότι το Κουκάκι από μία συνηθισμένη συνοικία της Αθήνας εξελίχθηκε στην πιο αγαπημένη περιοχή των απανταχού χρηστών του Airbnb;

Καϊκούρα, Νέα Ζηλανδία
Άγρια, αδάμαστη, εξωτική, ανεξερεύνητη. Αυτές είναι μερικές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτόν τόπο, στη πιο απομακρυσμένη γωνία του νοτίου ημισφαιρίου, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το μεγαλείο της φύσης καθώς φάλαινες ξεπροβάλλουν να πάρουν ανάσα μέσα από τον καταγάλανο ωκεανό. Η Καϊκούρα είναι το απόλυτο trend του airbnb με 295% αύξηση των κρατήσεων σε σχέση με πέρσι.

Σιαμέν, Κίνα
Άγνωστη στον Δυτικό κόσμο, η πόλη της νοτιοανατολικής Κίνας με τα 3,5 εκ. κατοίκους μπορεί να περηφανεύεται για δύο κυρίως λόγους: πρώτον για το φουτουριστικό της προφίλ και δεύτερον για τη Γκουλάνγκ Γιου, μία πεζοδρομημένη από άκρη σε άκρη συνοικία γεμάτη μπαρ, εστιατόρια και clubs.

Πουέμπλα, Μεξικό
Μόλις δύο ώρας από την πρωτεύουσα της χώρας, η Πουέμπλα αποτελεί ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της Λατινικής Αμερικής. Το ιστορικό κέντρο της πόλης μπορεί να αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Νορμανδία, Γαλλία
Όχι η Γαλλία δεν είναι μονάχα το Παρίσι και οι Κάνες, όπως περίτρανα αποδεικνύουν οι κρατήσεις του Airbnb. Το νέο trend λέγεται Νορμανδία, παρουσιάζει αύξηση 229% σε σχέση με πέρσι και προσφέρει καταπληκτικά τυριά, εξαιρετική τοπική κουζίνα, γραφικά χωριά, καταπράσινους λόφους, ιδιαίτερα κρασιά και το τοπικό ποτό από αχλάδι που ακούει στο όνομα Calvados.

Σμόκι Μάουντενς, Η.Π.Α
Επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα, ιδού: ένα από τα εθνικά πάρκα των Η.Π.Α με τις περισσότερες επισκέψεις, τοποθετημένο ανάμεσα στο Τενεσί και τη Βόρεια Καρολίνα, αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον θελήσει να έρθει πιο κοντά με τη φύση στις διακοπές του.

Πηγή: checkincyprus.com

Send this to a friend