Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Ρεκόρ για τα κυπριακά δικαστικά χρονικά αποτελεί ο αριθμός των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Τυνήσιος Μοχάμεντ Τζαμάλ Μπεν Χασέν, ο οποίος το καλοκαίρι του 2013 εμφανίστηκε… ως ο «μεσσίας» Γεώργιος Κρασόπουλος και υποσχέθηκε σ’ εκατοντάδες ανέργους εργασία στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, εξασφαλίζοντας προηγουμένως απ’ αυτούς σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ο «Κρασόπουλος» παραπέμφθηκε την Παρασκευή από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 25 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζοντας συνολικά 554 (!) κατηγορίες, οι οποίες αφορούν πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπία, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σήμερα το Κακουργιοδικείο θ’ αποφασίσει κατά πόσο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του θα παραμείνει ή όχι υπό κράτηση.

 

Eπεισοδιακή καταδίωξη άνδρα σημειώθηκε στο κέντρο της Λάρνακας όταν μέλη της αστυνομίας εντόπισαν πρόσωπο το οποίο εκκρεμούσε διάταγμα του δικαστηρίου, για σύλληψη του. Ο άνδρας μόλις αντιλήφθηκε τους Αστυνομικούς άρχισε να τρέχε. Τότε ξεκίνησε καταδίωξη στο εμπορικό κέντρο. Μέλη της Δύναμης κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, ενώ από την καταδίωξη τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

 

Τέλος το πρόγραμμα του Δημάρχου της πόλης μας Ανδρέα Βύρα περιλαμβάνει στις 9.15 το πρωί συνάντηση με την Υφυπουργό Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου και στις 3.00 τη συνεδρία της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων και αμέσως μετά τη συνεδρία του Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛ.

Send this to a friend