Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Καμία διαφοροποίηση στα τέλη κυκλοφορίας για το 2019
Καμία διαφοροποίηση στα τέλη κυκλοφορίας για το 2019

Καμία διαφοροποίηση στα τέλη κυκλοφορίας για το 2019

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενημερώνει το κοινό ότι δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων για το 2019, σε σύγκριση με αυτά που καταβάλλονταν το έτος 2018 και τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία πρόνοια στη σχετική νομοθεσία, για έκπτωση στα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων, για το 2019.

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το ότι έχει περιέλθει στην αντίληψή του ότι κάποιοι ιδιοκτήτες οχημάτων, που αποτείνονται στις εμπορικές τράπεζες ή στα ΚΕΠ ή στα ΚΕΠΟ ή στα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, ζητούν επίμονα έκπτωση στα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους για το 2019, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών διευκρινίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζει ότι άρχισε από την περασμένη Δευτέρα η ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων για το 2019.
Σύμφωνα με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών οι άδειες κυκλοφορίας ανανεώνονται στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση http://rtd.mcw.gov.cy, σε εμπορικές τράπεζες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), στα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (ΚΕ.ΠΟ.) και στα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (Λευκωσία στα κεντρικά γραφεία).

Επιπλέον, ενημερώνει το κοινό ότι δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας για το 2019, σε σύγκριση με αυτά που καταβάλλονταν το έτος 2018.

Send this to a friend