Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ο Γιάννης Μαργάρης -ο νικητής του «Voice»- γίνεται η φωνή γνωστού κυπριακού band [ΒΙΝΤΕΟ]
Ο Γιάννης Μαργάρης -ο νικητής του «Voice»- γίνεται η φωνή γνωστού κυπριακού band [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Γιάννης Μαργάρης -ο νικητής του «Voice»- γίνεται η φωνή γνωστού κυπριακού band [ΒΙΝΤΕΟ]

Τρία ακριβώς χρόνια από την ημέρα της δημιουργίας του, το κυπριακό band BLACK ANIS ανακοινώνει μια σημαντική αλλαγή στη σύνθεσή του.
Κεντρική φωτογραφία: Μάριος Ιωσηφίδης
Η μέχρι πρότινος frontwoman του συγκροτήματος, Adriana Di Antonio, θέλησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Αυτό όμως, σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος του συγκροτήματος, καθώς οι Black Anis ανακοίνωσαν ήδη το νέο μέλος τους.

Πιο συγκεκριμένα, η φωνή της μπάντας, επισήμως από χθες, είναι ο Γιάννης Μαργάρης.

Το νέο μέλος του συγκροτήματος είναι ως γνωστό καλλιτέχνης της δισκογραφικής εταιρεία Minos EMI Universal και o νικητής του «Voice of Greece 2017».

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τον νέο frontman της μπάντας, ο οποίος ερμηνεύει το «Lay me Down», κομμάτι που συμπεριλαμβάνεται στον πρώτο προσωπικό δίσκο των BLACK ANIS με τίτλο «Resonance 21:16».

 

Το συγκρότημα ευχαριστεί την Adriana Di Antonio για όλα όσα μοιράστηκαν και δημιούργησαν μαζί και της εύχεται κάθε καλό, σε ό,τι κάνει στη ζωή της!

Για περισσότερα νέα του συγκροτήματος μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της επίσημης τους σελίδας στο Facebook.

Πηγή: m.city.sigmalive.com

"]

Send this to a friend