Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η πράξη αγάπης από αστυνομικό (BINTEO)
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η πράξη αγάπης από αστυνομικό (BINTEO)

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η πράξη αγάπης από αστυνομικό (BINTEO)

Μπορεί να είχαμε αναίμακτες μέχρι στιγμής γιορτές ωστόσο ο αριθμός των καταγγελιών για τροχαίες παραβάσεις σοκάρει. Οι καταγγελίες ξεπερνούν τις 1700…

Από τις 22 του μήνα έγιναν 303 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης , 1045 για υπερβολική ταχύτητα, 350 οδηγοί καταγγέλθηκαν γιατί δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας ενώ εντοπίστηκαν και 13 οδηγοί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η δύναμη βρίσκεται επί ποδός σε παγκύπρια κλίμακα ενώ έχει ενισχυθεί με επιπλέον 44 άτομα σε μια τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει για την πρόληψη των τροχαίων και θανατηφόρων συγκρούσεων. Σημειώνεται πως τα ξημερώματα 26χρονος οδηγός πιάστηκε να οδηγεί με  14πλάσιο ποσοστό αλκοόλης από το επιτρεπόμενο όριο..

Η εκστρατεία θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 του μήνα, ενώ θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι τόσο την παραμονή  όσο και την πρωτοχρονιά..

Χέρι βοηθείας από αστυνομικό

Την ανθρωπινή πλευρά της δείχνει έμπρακτα η αστυνομία. Ένας αστυνομικός σήμερα το πρωί σταμάτησε το περιπολικό στην άκρη του δρόμου στην Αγλατζιά όταν είδε ηλικιωμένη γυναίκα να δυσκολεύεται να διασταυρώσει το δρόμο. Αμέσως σταμάτησε την τροχαία κίνηση και βοήθησε τη συμπαθέστατη γιαγιά κρατώντας την από το χέρι.

Πηγή: alphanews.live

 

Send this to a friend