Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ”Νεόφυτος Λάρκου ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας!”
”Νεόφυτος Λάρκου ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας!”

”Νεόφυτος Λάρκου ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας!”

Σύμφωνα με πληροφορίες του οπαδικού σίτε της Ομόνοιας omonoianews, Νεόφυτος Λάρκου θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Είναι μια φήμη που κυκλοφόρησε εδώ και κάποια 24ωρα, περιμέναμε ωστόσο να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας και μετά να σας ενημερώσουμε. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νεόφυτος Λάρκου θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τις υπογραφές να πέφτουν από βδομάδας, όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο και στο ΡΙΚ.
Ασφαλώς όλοι θα θυμούνται το πέρασμα του Λάρκου από τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την σεζόν 2011-12, κατακτώντας το Κύπελλο, ενώ είχε υπογράψει από την προηγούμενη σεζόν με το τέλος της να βρίσκει την ομάδα μας στην 2η θέση και Κυπελλούχο. Ο Κύπριος κόουτς χρεώνεται επίσης μεταγραφές πολύ καλών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως ο Αντράντε, Ασσίς, Σάλατιτς, Μάρκο Σοάρες και Μορέιρα.
Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για πιο διευρυμένα καθήκοντα, όπως αυτά του Sports Director. Τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα ξέρουμε περισσότερα για τις αρμοδιότητες του, ενώ όπως είπαμε και πιο πάνω, απομένουν τα τυπικά για την επικύρωση της συνεργασίας. Να σημειώσουμε ότι ο Λάρκου ήταν ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνική Νέων, εκεί όπου σημείωσε πολλές επιτυχίες (προκρίσεις στο Elite Round), ενώ Τεχνικός Διευθυντής υπήρξε και στην Αλκή το 2012.

Send this to a friend