Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: «Σας ευχαριστώ, περάσαμε μαγικά Χριστούγεννα» – Συγκινεί η 39χρονη Ιωάννα
ΛΑΡΝΑΚΑ: «Σας ευχαριστώ, περάσαμε μαγικά Χριστούγεννα» – Συγκινεί η 39χρονη Ιωάννα

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Σας ευχαριστώ, περάσαμε μαγικά Χριστούγεννα» – Συγκινεί η 39χρονη Ιωάννα

“Μαγικά Χριστούγεννα” πέρασε η 39χρονη μονογονιός με δυο ανήλικα παιδιά στη Λάρνακα, καθώς πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που έδειξαν πως υπάρχει ακόμη ανάμεσά μας κάτι που ονομάζεται ανθρωπιά!

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα έλαβε το απόγευμα της Παρασκευής 28/12 η ιστοσελίδα μας. Στην άλλη πλευρά της γραμμής, βρισκόταν η 39χρονη Ιωάννα, η γυναίκα της οποίας την ιστορία δημοσίευσε το ThemaOnline στις 20/12.

Η 39χρονη γυναίκα επικοινώνησε μαζί μας για να μας ευχαριστήσει για την προβολή του προβλήματός της. Με τρεμάμενη φωνή, από συγκίνηση, μας ανέφερε πως εκείνη και τα δυο ανήλικα αγόρια της πέρασαν «μαγικά Χριστούγεννα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που από την πρώτη στιγμή αποτάθηκαν κοντά μας για να τους φέρουμε σε επαφή με την 39χρονη μητέρα. Άτομα που μοιράστηκαν με την 39χρονη λίγα πράγματα από το περίσσευμα αλλά και από το υστέρημα τους.

Πανάκια, γάλα, τρόφιμα, μωρομάντιλα και γενικά ό,τι χρειαζόταν εκείνη, το 10 χρονών παιδί της και το βρέφος της, για να περάσουν αξιοπρεπή και «μαγικά» τα Χριστούγεννά τους.

Περιγράφοντας την γιορτινή εκείνη μέρα, η 39χρονη ανέφερε πως τα παιδιά της είχαν τα δώρα τους, ένα τόσο μικρό και ασήμαντο για μερικούς γεγονός, όμως για ανθρώπους που το κάθε ευρώ μετράει, κάνει τεράστια διαφορά.

«Ένας κύριος μας έδωσε και χρήματα», είπε η κ. Ιωάννα, φανερά συγκινημένη από τη ζεστή αγκαλιά που της έδωσε απλόχερα η κυπριακή κοινωνία.

«Ένα ευχαριστώ από την καρδιά μου στους Κύπριους. Περάσαμε μαγικά Χριστούγεννα. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι», ανέφερε η κ. Ιωάννα, ενώ παράλληλα μας είπε πως ανανέωσε και το συμβόλαιο του μοναριού διαμερίσματος που διαμένει στην επαρχία Λάρνακας με τα δυο παιδιά της, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Η 39χρονη μονογονιός, είπε πως αρχικά ντρεπόταν να αποταθεί στον Τύπο για να ζητήσει βοήθεια, «τελικά ήταν το σωστό για τα παιδιά μου»,ανέφερε.

Η κυπριακή κοινωνία για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται κάμερες και φωτογραφικές μηχανές για να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της. Η κυπριακή κοινωνία δεν ξεχωρίζει έθνος ή καταγωγή, μπροστά στον σπαραγμό μιας μητέρας για το καλό των παιδιών της. Η κυπριακή κοινωνία έφερε το χαμόγελο ξανά στα χείλη μιας μητέρας από την Πολωνία που παλεύει για τα δυο ανήλικα παιδιά της.

Πηγή : ToThemaOnline

Send this to a friend