Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Ραγίζει καρδιές ο Σταύρος Κυπριανού – «Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου… Άγιο Βασίλη»
Ραγίζει καρδιές ο Σταύρος Κυπριανού – «Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου… Άγιο Βασίλη»

Ραγίζει καρδιές ο Σταύρος Κυπριανού – «Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου… Άγιο Βασίλη»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ μιλά για τον δικό του ήρωα, τον δικό του Άγιο Βασίλη, αφυπνίζοντάς μας για να κάνουμε εγγραφή στο αρχείο δυνητικών δοτών του Υπουργείου Υγείας.

Ο Σταύρος Κυπριανού την παραμονή των Χριστουγέννων μέσω μιας ανάρτησής του θέλησε να μας αφυπνίσει μιλώντας μας για τον δικό του Άγιο Βασίλη, που του έφερε το πολυτιμότερο δώρο της ζωής, μιας και του έφερε την ίδια την ζωή.

«Τα Χριστούγεννα του 2014 ανέμενα το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου, μακριά απο την υλιστική θεώρηση της ζωης. Χωρίς ρεβεγιόν, πλούσια φαγητά και «ακριβά» δώρα. Κατάλαβα ότι μπροστά στην ελπίδα να ζήσεις όλα μοιάζουν μικρά κι ασήμαντα. Όσοι βρίσκονται στις λίστες αναμονής για μεταμόσχευση ή στο θάλαμο ενός νοσοκομείου το γνωρίζουν πολύ καλά. Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου ήρωα. Τον δικό μου Άγιο Βασίλη. Μπορείτε να γίνετε κι εσείς.. κάνοντας εγγραφή στο αρχείο δυνητικών δοτών του υπουργείου υγείας».

 

Πηγή : ToThemaOnline

Send this to a friend