Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η μαγεία των Χριστουγέννων συνεχίζεται στη Λάρνακα
Η μαγεία των Χριστουγέννων συνεχίζεται στη Λάρνακα

Η μαγεία των Χριστουγέννων συνεχίζεται στη Λάρνακα

Της Ειρήνης Αντωνίου

Παραμονή των Χριστουγέννων και η Λάρνακα βρίσκεται σε ένα άκρος εορταστικό κλίμα, αφού ο Δήμος της πόλης μας,  φρόντισε και πραγματοποιούνται εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, σε όλα τα σημεία της Λάρνακας, από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ. Όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία αυτές τις μέρες να νιώσουν τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα.

Μάλιστα έχει πεζοδρομοποιηθεί το εμπορικό κέντρο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 του μήνα, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια ενιαία αγορά, ούτως ώστε οι πολίτες να διακινούνται με ασφάλεια. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να μπορέσει το Κοινό να κάνει τις αγορές του ανέμελα και ταυτόχρονα  να περπατήσει σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης και να απολαύσει έτσι τις αμέτρητες χριστουγεννιάτικες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στις πλατείες του κέντρου.

Στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, έχει δημιουργηθεί ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, που έχει στηθεί και στολιστεί με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και το τρενάκι Larnaca Express. Οι εξέδρες που έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία της Λάρνακας, φιλοξενούν, γνωστές καταξιωμένες χορωδίες και φιλαρμονικές, διάφορα μουσικά σχήματα, χορευτικά σύνολα, παιδικές χριστουγεννιάτικες γωνιές και θέατρο, μεταφέροντας έτσι το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Χθες από όποιο δρόμο και αν περνούσαμε βλέπαμε παιδιά να τραγουδούν και να χορεύουν.

Χθες Κυριακή  και συγκεκριμένα από την  πλατεία Ευρώπης,  η Σχολή Χορού Αθανασία, παρουσίασε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. (φωτογραφίες)

Επίσης σήμερα στις πλατείες Ερμού και Παλλάς από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 8:00 βράδυ θα υπάρχει ένα πλούσιο εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

 

Send this to a friend