Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η συμπολίτισσα μας Τζωρτζίνα Ποταμίτου αποφάσισε να συνεχίσει με το μεγάλο της πάθος…τη μουσική
Η συμπολίτισσα μας Τζωρτζίνα Ποταμίτου αποφάσισε να συνεχίσει με το μεγάλο της πάθος…τη μουσική

Η συμπολίτισσα μας Τζωρτζίνα Ποταμίτου αποφάσισε να συνεχίσει με το μεγάλο της πάθος…τη μουσική

Η συμπολίτισσα μας Τζωρτζίνα Ποταμίτου που γνωρίζουμε μέσα από το ραδιόφωνο, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Φέτος, αποφάσισε να συνεχίσει με το μεγάλο της πάθος τη μουσική.

Φαίνεται πως δεν είχε κλείσει ποτέ το κεφάλαιο με το τραγούδι. Ήταν κάτι που απ΄όσο τη θυμόμαστε λάτρευε πάντα. Είχε κάνει 11 χρόνια σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου. Παρουσιάστηκε πάρα πολλές φορές σε εκδηλώσεις της πόλης μας. Σε κάποιες εκδηλώσεις τραγουδούσε solo με την κιθάρα της. Ήταν κοντά σε μεγάλους καλλιτέχνες μέσα από τη χορωδία της Λαικής Τράπεζας, που τότε έκαναν συναυλίες/ αφιερώματα με καλλιτέχνες στην Κύπροι.

Είχε συμμετοχή στη χορωδία «Σκαλιώτικη παρέα» όσοι τη θυμούνται. Αργότερα έλαβε μέρος στη χορωδία Μαγικό Μπαλόνι, όπου εκπροσωπούσαν την Κύπρο σε Φεστιβάλ της Βουλγαρίας.

Τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε να μπαινοβγαίνει στο Ωδείο του Ανδρέα Γερολέμου και εκεί είναι που επιλέγει να κάνει τις πρόβες της.

Έχει κάνει εμφανίσεις στο νέο χώρο «Η Παλιά Γειτονιά» στη Λαική Γειτονιά στην Λάρνακα και αυτή τη στιγμή αναμένουμε για τις επόμενες της εμφανίσεις.

Πάντως, αυτό που θέλει η Τζωρτζίνα είναι να τη μάθει το κοινό μέσα από τις LIVE εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά δεν θα την ακούμε μόνο αλλά θα τη βλέπουμε κι από κοντά για να διασκεδάζουμε μαζί της.

Send this to a friend