Home ΕΞΟΔΟΣ Μια μέρα στο πολυτελές Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα
Μια μέρα στο πολυτελές Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα

Μια μέρα στο πολυτελές Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα

Είναι πλέον γεγονός πως το Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα έχει ταυτιστεί ως η άφιξη της χρονιάς αφού κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας να γίνει το απόλυτο attraction της πόλης.

Εμείς δεν θα μπορούσαμε, να μην επισκεφτούμε την νούμερο ένα άφιξη στην πόλης μας για να μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε την πολυτέλεια, την νοστιμιά και την χαλάρωση που σου παρέχει απλόχερα το Radisson Blu Hotel.

Με τη νέα και εντυπωσιακή άφιξη του Radisson Blu Hotel που έχει ξεκινήσει και επίσημα τη λειτουργία του από τον περασμένο Αύγουστο, ως το πρώτο business hotel της Κύπρου, το τουριστικό προφίλ της περιοχής του Λιμανιού έχει αλλάξει εικόνα και αισθητική.

Το ξενοδοχείο

Σχεδιασμένο να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών, το Radisson Blu Hotel προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που μετατρέπει εύκολα ένα επαγγελματικό ταξίδι σε μια άνετη και ευχάριστη ξενοδοχειακή εμπειρία. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα 16 ορόφων που διαθέτει 106 μοναδικής αισθητικής, ευρύχωρα δωμάτια με θέα τη θάλασσα και πανοραμικά τη Λάρνακα. Στα δωμάτια υπάρχουν παροχές και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, αφού στο δωμάτιο σου μπορείς να βρεις από service καφέ μέχρι και μενού για μαξιλάρι. Απίστευτο κι όμως , μπορείς να το δεις και μόνος σου σε μια επίσκεψη στο Radisson Blu Hotel. Στη βασική του κατηγορία έχει τα μεγαλύτερα σε μέγεθος δωμάτια στην Κύπρο αλλά και γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα με μπαρ, ολοήμερο εστιατόριο, lounge bar και gin bar στο υψηλότερο σημείο της πόλης, με θέα το θαλάσσιο ορίζοντα.

 

Η πολυτέλεια του Q Blu Plaza

 

Το Q Blu Plaza αποτελεί συνέχεια των εγκαταστάσεων του νέου, ξενοδοχείου Radisson Blu, και κινεί το ενδιαφέρον τόσο των λάτρεων της γαστρονομίας όσο και των καταναλωτών. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project που ήρθε για να εμπλουτίσει το σκηνικό της Λάρνακας σε σχέση με το ποιοτικό φαγητό και το εκλεπτυσμένο shopping, αναδεικνύοντας το χώρο ως το νέο σημείο συνάντησης για τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο.

 

Όλα στη σχάρα

 

Το μεσημέρι γευματίσαμε στο νέο εστιατόριο Marbre. Πρόκειται για ένα grill fusion εστιατόριο που σερβίρει πολύ καλής ποιότητας κρέατα, με διαφορετικά ψησίματα και κοπές από όλο τον κόσμο. Ένας καλαίσθητος χώρος, με ανοιχτή κουζίνα όπου επικρατεί το ξύλο που προσφέρεται για φαγητό μεσημέρι και βράδυ είτε στον εκλεπτυσμένο εσωτερικό του χώρο είτε στην όμορφη βεράντα του. Κι αν δεν τρως κρέας (όπως εγώ) τότε μπορείς να απολαύσεις τον εξίσου γευστικό τόνο που σερβίρουν μαζί με λαχανικά σχάρας που θα σε χορτάσουν μόνο με το μάτι.

 

 

Μια γλυκιά απόδραση

 

Μετά από ένα τόσο γευστικό γεύμα δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην πιούμε το καφεδάκι μας στο Dolce Cafe. Ένας μοναδικά εκλεπτυσμένος χώρος που σε μεταφέρει σε ένα βιεννέζικο καφέ από το πρωί για να απολαύσεις τα χαρμάνια καφέ μαζί με χειροποίητα croissants, σε βάζει σε πειρασμό το απόγευμα να γευτείς τα μοναδικά χειροποίητα γλυκά του και τα ιδιαίτερα πεντανόστιμα παγωτά.

The Peruvian and Japanese Experience

Μετά από λίγες ώρες χαλάρωσης στο ευρύχωρο δωμάτιο, μας περιμένει δείπνο στο νέο Peruvian Japanese εστιατόριο. Πρόκειται για το εντυπωσιακό αλλά και πρωτότυπο για τα κυπριακά δεδομένα εστιατόριο του Q Blu Plza, το MA που σερβίρει μία από τις διασημότερες κουζίνες στον κόσμο, την ιαπωνική και μία κουζίνα που έχει τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη τάση διεθνώς, την περουβιανή. Η Ιαπωνική μαεστρία… αναμιγνύεται με την Περουβιανή τεχνική και δημιουργούν πιάτα μοναδικά, με υλικά από όλο τον κόσμο.

The Sky Bar

αι το καλύτερο για το τέλος. Στους 16 ορόφους με όλη τη θέα της Λάρνακας απλωμένη μπροστά στα μάτια σου. Το Sky Bar σου προσφέρει εξαιρετικά cocktails και μουσική για βραδιές που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες.

 

Για κρατήσεις στο Radisson Blu Hotel επικοινωνήστε στο τηλ.: 24505800 και www.radissonblu.com

Μαρία Πορφυρίου

 

 

 

Send this to a friend