Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια μέχρι το βράδυ
Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια μέχρι το βράδυ

Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια μέχρι το βράδυ

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόµενα πιθανό να είναι έντονα. Σε καταιγίδα πιθανό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα σηµειώνεται κατά διαστήµατα χιονόπτωση.Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.
Απόψε αναµένονται αρχικά τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες ενώ σταδιακά αναµένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο θα εµφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend