Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φανιέρος: «Προτιμώ να τα τρώω στη Βίσση παρά στον αθλητικό δικαστή»
Φανιέρος: «Προτιμώ να τα τρώω στη Βίσση παρά στον αθλητικό δικαστή»

Φανιέρος: «Προτιμώ να τα τρώω στη Βίσση παρά στον αθλητικό δικαστή»

Την αισιοδοξία του ότι ο Ερμής θα παραμείνει στα σαλόνια της α’ κατηγορίας εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων», Λούκας Φανιέρος σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, o οποίος όπως αποκάλυψε συμφώνησε με τον Ντίμιταρ Μακρίεφ ενώ θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

«Για το μεταγραφικό κομμάτι κλείσαμε τον Ντίμιταρ Μακρίεφ. Έγιναν ορισμένα λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν τίθεται θέμα αν θα μείνουμε κατηγορία, θα μείνουμε και δεν με αγχώνει καθόλου.

Βλέπουμε ότι κάτι τρέχει, δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί θα τα πιάσει ο Ανθούλης. Δεν φοβάμαι να μιλήσω, αλλά καλύτερα να τα τρώω στη Βίσση παρά να τα τρώνε τούτοι. Πρέπει κάποιος να δει το θέμα της διαιτησίας. Ορισμένοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Πρέπει να ελέγξουν την κατάσταση και πρέπει να βρουν τον τρόπο για να τους βοηθήσουν. Θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αφού θα υπάρχουν πολλά ντέρμπι. Όλες οι ομάδες έχουν παράπονο εκτός από τις τρεις που ευνοούνται. Οι μεγάλες ομάδες έχουν παράπονο και αυτό είναι πρόβλημα για όλους

Ορισμένοι βλέπετε ότι δεν πάει καλά η κατάσταση με τη διαιτησία. Εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο απλά πρέπει να κάτσουν να δουν το θέμα. Ξέρω κάτι παραπάνω από το παράπονο όμως.

Υπήρξαν μερικά σοβαρά λάθη, που ορισμένοι προέδροι μεγάλων ομάδων έχουν αρκετά παράπονα και αυτό είναι ένα πρόβλημα για όλες τις ομάδες.

Για την πορεία του Ερμή δεν είναι θέμα διαιτησίας. Η ομάδα μου δεν έπαιξε καθόλου ποδόσφαιρο, τα λάθη τα έκανα εγώ και ο Καϊάφας. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Ήμουν λίγο αδιάφορος αλλά από τα χθες ασχολούμαι μόνο με τον Ερμή και η ομάδα θα μείνει κατηγορία.

Πιστεύω στον εαυτό μου και στους ποδοσφαιριστές μου. Οι παίκτες θέλουν πριμ και ψυχολογία. Θα φέρω τρεις ποδοσφαιριστές νέους και θα πάμε στα μπαράζ για την παραμονή.

Όλες οι ομάδες έχουν παράπονα εκτός από τις τρεις που ευνοούνται. Άμαν φωνάζουν οι μεγάλες ομάδες για τη διαιτησία είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους. Όταν φωνάζει ο Ερμής δεν τον ακούει κανένας.

Θα φέρουμε ακόμη δυο εξτρέμ και ακόμη ένα αμυντικό. Εγώ κάνω κουμάντο στον Ερμή και κανένας άλλος προπονητής.

Για τον Γκουλιόν, αν μας δώσει κάποια λεφτά θα φύγει να πάει στο καλό, δεν είναι πολλά που ζητούμε αν δεν πληρώσει θα κάθεται στον πάγκο και δεν θα παίζει.

Έκανα λάθη και άφησα τον Ερμή να έρθει σε αυτή την κατάσταση και θα μου κοστίσει περισσότερα λεφτά αυτό».

Πηγή : Omada

Send this to a friend