Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Συγκινητική ιστορία! Άστεγος αρρώστησε και έξω από το νοσοκομείο περίμεναν υπομονετικά οι σκύλοι του
Συγκινητική ιστορία! Άστεγος αρρώστησε και έξω από το νοσοκομείο περίμεναν υπομονετικά οι σκύλοι του

Συγκινητική ιστορία! Άστεγος αρρώστησε και έξω από το νοσοκομείο περίμεναν υπομονετικά οι σκύλοι του

Συγκίνηση και δάκρυα προκαλεί η ιστορία των τεσσάρων σκύλων που περίμεναν υπομονετικά τον άστεγο ιδιοκτήτη τους στην είσοδο του νοσοκομείου «Alto Vale», στο Ρίο ντο Σουλ, στη Βραζιλία. 

Την περασμένη Κυριακή μια Βραζιλιάνα νοσοκόμα, η Κρις Μάμπριμ, δούλευε στη νυχτερινή βάρδια του νοσοκομείου, όταν ξαφνικά πήγε ένας άστεγος ζητώντας περίθαλψη για ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Το παράξενο είναι ότι μαζί του ήλθαν και τέσσερις σκύλοι, οι οποίοι τον περίμεναν υπομονετικά στην είσοδο αφού απαγορεύεται η είσοδος των ζώων στα νοσοκομεία.

Η νοσοκόμα, συγκινημένη, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook την ιστορία του άστεγου Σεζάρ, γράφοντας “Ένας απλός άνθρωπος, που ζει χωρίς πολυτέλεια ελπίζοντας σε βοήθεια για να αντιμετωπίσει την πείνα, το κρύο, τον πόνο και την κακία του κόσμου, έχει τους καλύτερους συντρόφους”.

Βραζιλία - άστεγος - σκύλοι - νοσοκομείο

H Μάμπριμ, σε μια ιστοσελίδα φιλοζωικής οργάνωσης, τόνισε την τρυφερή σχέση ανάμεσα στον άστεγο και τους σκύλους του, “Όταν τους βλέπει κανείς να περιμένουν έτσι στην πόρτα, καταλαβαίνει πόση στοργή έχουν γνωρίσει”.

Μάλιστα, ο Σεζάρ εμπιστεύτηκε την νοσοκόμα, λέγοντας της, ότι στερείται ο ίδιος συχνά τη λιγοστή τροφή που βρίσκει, για να έχουν να φάνε τα σκυλιά του ενώ όταν του έδωσαν φαγητό και στο νοσοκομείο, εκείνος έφαγε λίγο και κράτησε το υπόλοιπο, για να έχει να δώσει κάτι αργότερα στους σκύλους του.

Μετά από ωριαία περίθαλψη ο Σεζάρ πήρε εξιτήριο και αναχώρησε από το νοσοκομείο παρέα με τους τετράποδους. φίλους του.

Βραζιλία - άστεγος - σκύλοι - νοσοκομείο

Πηγή: ant1.com.cy

Send this to a friend