Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έχει ζήτηση ο πύργος!
Έχει ζήτηση ο πύργος!

Έχει ζήτηση ο πύργος!

Σημαντική αύξηση παρατηρείται στις πωλήσεις διαμερισμάτων του ανατολικού πύργου που θα κατασκευαστεί στη μαρίνα Αγίας Νάπας, η οποία θεωρείται το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου κι ένα από τα πλέον φιλόδοξα κατασκευαστικά εγχειρήματα σε ολόκληρη την Κύπρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ήδη έχει πωληθεί πέραν του 75% του ανατολικού πύργου της μαρίνας, ενώ έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται από τις αγορές της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας για αγορά ακινήτων στο μεγαλόπνοο αυτό project, έπειτα και από τις  προωθητικές ενέργειες που έγιναν διεθνώς από την ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Αναφερόμενος στο έργο, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της μαρίνας Αγίας Νάπας Σταύρος Καραμοντάνης δήλωσε ότι η αύξηση των πωλήσεων καταδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές για πολυτελή ακίνητα και συγκεκριμένα για ακίνητα που βρίσκονται σε μεγάλες εμβληματικές αναπτύξεις όπως είναι η μαρίνα Αγ. Νάπας. «Το είδος και το ύφος της ανάπτυξης στη μαρίνα λειτουργεί ως πόλος έλξης διεθνούς ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας την Αγία Νάπα ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού και δέκτη σημαντικών επενδύσεων.

Η ολοκλήρωση του έργου θα αναβαθμίσει τόσο την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου ως τουριστικό προορισμό, όσο και το εθνικό μας τουριστικό προϊόν», σημείωσε ο κ. Καραμοντάνης.

Η μαρίνα Αγίας Νάπας είναι χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου. Τ’ όλο έργο προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελείς επαύλεις και μαρίνα δυναμικότητας ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη. Θα κατασκευαστούν, επίσης, ναυπηγείο και μια σειρά από επιλεγμένα καταστήματα κι εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες ή στους επισκέπτες της μαρίνας.

Το καλοκαίρι του 2019 αναμένεται να λειτουργήσει η μαρίνα με τον ελλιμενισμό των πρώτων σκαφών αναψυχής, ενώ ολόκληρο το έργο εκτιμάται ότι θα παραδοθεί το 2021. Ο θεμέλιος λίθος του έργου κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend