Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δείτε όλες τις εκδηλώσεις για σήμερα και αύριο στη πόλη μας
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις για σήμερα και αύριο στη πόλη μας

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις για σήμερα και αύριο στη πόλη μας

H A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruises, ιδιοκτήτρια εταιρία του ναυαγίου Ζηνοβία, διοργανώνει και φέτος τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του ναυαγίου Ζηνοβία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, με αναχώρηση από την Μαρίνα Λάρνακας στις 10:00 πμ, με το σκάφος “Queen Zenobia”.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με μόνη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να φέρουν ένα μικρό στολίδι για το στόλισμα του δέντρου, το οποίο να είναι μη τοξικό και μη διαλυτό.  Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο καθώς και ο υπόλοιπος στολισμός, μετά το πέρας της εκδήλωσης θα αποσυρθούν, και αποτελεί δέσμευση όλων μας να διατηρήσουμε τον υποθαλάσσιο χώρο στην αρχική του κατάσταση και κυρίως απαλλαγμένο από πλαστικά.

Μετά την κατάδυση θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο γεύμα και γλέντι, και στο μενού μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνεται και η περίφημη “Σούβλα εν πλω”.  Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εορταστική αυτή εκδήλωση παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 96444504, για να δηλώσουν συμμετοχή.

Παράλληλα, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί στον κ. Παντελή Κράνο, υποβρύχιο φωτογράφο, ο τιμητικός τίτλος του «Πρεσβευτή του Ζηνοβία – ZenAmbassador”,ως ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής του στη διεθνή προώθηση του ναυαγίου.Τα Μέσα ΜαζικήςΕνημέρωσης είναι ευπρόσδεκτα για να καλύψουν την όλη εκδήλωση. Οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση (περιλαμβανομένων και υποβρύχιων πλάνων) θα διατεθεί για ελεύθερη αναπαραγωγή. Οι δημοσιογράφοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλ. 99588084  ή ν’ αποστείλουν μήνυμα στο m.me/napa.sea.cruises.

 

Στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων Ημερών η Αραδίππου, γιορτάζει και αλλάζει ρυθμούς, διάθεση και χρώμα.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00-20.00 με την εκδήλωση «Οδός Χριστουγέννων» η οποία θα πραγματοποιηθεί στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ (περιοχή Τράπεζας Κύπρου). Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα με μουσική και χορούς από σύνολα και φορείς του Δήμου, ενώ  τα μικρά παιδιά θα ψυχαγωγηθούν με μια παράσταση από  ταχυδακτυλουργό.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία JAZZYCHRISTMAS με το μουσικό σχήμα Εν Φωναίς και Οργάνοις.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν άλλες δραστηριότητες όπως δωρεάν προσωπογραφίες, έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και φωτογράφηση με χριστουγεννιάτικες φιγούρες  και ξυλοπόδαρο. Σημειώνεται επίσης ότι στην «Οδό Χριστουγέννων» θαλειτουργήσει αγοράμε χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια με λιχουδιές, ροφήματα κ.ά.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία JAZZYCHRISTMAS με το μουσικό σχήμα Εν Φωναίς και Οργάνοις. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν άλλες δραστηριότητες όπως δωρεάν προσωπογραφίες, έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και φωτογράφηση με χριστουγεννιάτικες φιγούρες  και ξυλοπόδαρο. Σημειώνεται επίσης ότι στην «Οδό Χριστουγέννων» θα λειτουργήσει αγορά με χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια με λιχουδιές, ροφήματα κ.ά. Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να μαγέψει τα παιδιά και να  ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής ξεγνοιασιάς.

 

 Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας ανακοινώνει ότι οργανώνει διαδραστικό μουσικό παιγνίδι  για τους μικρούς της φίλους. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00. Στο Παιδικό Τμήμα, «Χριστίνας Α. Αποστόλου», της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ο Καρυοθραύστης – Χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι. Με τα «Μουσικοτεχνάσματα – Music and Stories» Για  τους μικρούς μας φίλους 4 μέχρι 7 χρονών. Είσοδος ελεύθερη

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 24654185 μέχρι εξαντλήσεων των θέσεων

 

Ο Π.Ο Αρχάγγελος Κιτιου θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 15 Δεκεμβρίου Δεκ στις 4 μ.μ. – 16 Δεκ στις 9 μ.μ.

 

Πραγματοποιείται την Κυριακή 16.12.2018 ο 22ος ΓΥΡΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και είναι αφιερωμένος σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10πμ της Κυριακής  από την Πλατεία Ευρώπης και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιαστούν στο ίδιο σημείο για να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής. Θα καλυφθούν αποστάσεις 6km, 1 km, 50m, και 100m για Αθλητές με ειδικές ανάγκες. Η αθλητική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και του Δήμου Λάρνακας.

 

 

Κυριακή 16   11:00 Κηδεία αγνοούμενου Ανδρέα Ζήσιμου στον Ι.Ν Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά.

 

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας 11πμ- 3μμ η παράσταση  του Βίκτωρος Ουγκώ . Σε ελεύθερη διασκευή της Έλιας Ιωαννίδου. Πρόκειται για το γνωστό και πολυβραβευμένο μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Κουασιμόδου, του καμπούρη κωδωνοκρούστη της εκκλησίας της Παναγίας των Παρισίων. Επιθυμία του είναι να γίνει αποδεκτός από την κοινωνία.ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Κείμενο προσιτό για τα παιδιά, αλλά και μία φανταχτερή υπέρ παραγωγή γεμάτη μουσική, χορό και τραγούδι. Η ιστορία ενός παραμορφωμένου, αλλά ευαίσθητου και ευγενικού μοναχικού παιδιού, που έχει για συντροφιά του πέτρινα αγάλματα, κλεισμένος στην Παναγία των Παρισίων. Όταν κάποτε αποφασίζει να βγει έξω συναντά τον εμπαιγμό, την κοροϊδία και την αδικία. Μέχρι που τελικά γνωρίζει τη φιλία, την αγάπη και την αποδοχή από την πανέμορφη τσιγγάνα Εσμεράλδα και το γενναίο αξιωματικό Φοίβο.    Η πίστη σε ένα Θεό που αγαπά και συγχωρεί και όπου η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά την εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου, αλλά και την κοινωνική αποδοχή στη διαφορετικότητα. Μέσα από καινοτόμες σκηνοθετικές γραμμές, η σκηνοθέτις και ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου, παρουσιάζει ένα μιούζικαλ με υψηλές προδιαγραφές. Συντελεστές:

ΣΕΝΑΡΙΟ /ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ – ΜΑΡΙΖΑ ΠΑΡΤΖΙΛΗ

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΖΟΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ -ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΠΙΤΤΑ

ΗΧΟΣ/ ΦΩΤΙΣΜΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΡΕΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥΤους ρόλους ερμηνεύουν:  Έλια Ιωαννίδου, Λουκάς Χάματσος, Παναγιώτης Γρηγορίου, Ανδρέας Αντωνίου, Γιώργος Αντωνίου, Ραφέλα Γεωργίου, Ροδούλα Ιωάννου, Μιχαέλα Λαού, Αδάμος Αναστασίου, Κωνσταντίνος Καραπίττας και δεκαμελής χορευτική ομάδα

 

 Το Ράδιο 99FM, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00, θα μεταδίδει το πρόγραμμα του ζωντανά στη καρδιά της πόλης, στη πλατεία Ερμού  για να μεταφέρει το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της αγάπης και των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με την παρουσία καλλιτεχνών και γνωστών προσωπικοτήτων της Λάρνακας, με σκοπό να στηρίξει τo ίδρυμα της πόλης μας : «Χάρισμα», που φιλοξενεί άτομα με ειδικές ικανότητες και πολλά χαρίσματα . Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, θεατρική παράσταση από τον αγαπημένο ήρωα των μικρών μας φίλων Νικολάκη, παιδική χορωδία που θα ερμηνεύει εορταστικά τραγούδια, χορευτικό σύνολο  και τη μουσική μπάντα του συνδέσμου  «Χάρισμα» με τα χαρισματικά παιδιά που θα παίζουν μουσική και θα τραγουδούν. Στις 17:00 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

ΩΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  10.30 π.μ. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην ΟΑΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «Άγιος Γεώργιος»
2.30 μ.μ. Επισκέψεις σε Ευαγή Ιδρύματα με Κλιμάκιο της Φιλαρμονικής του Δήμου Λάρνακας
4.00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Συνδέσμου Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» στην Αίθουσα Δεξιώσεων «ΑΣΤΕΡΙΑ» στην Αραδίππου
6.00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση  – Κάθοδος του Αϊ-Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου και χορού της Λάρνακας

 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

ΩΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
  10.00 π.μ. 22ος Γύρος Λάρνακας
10.30 π.μ. – 5.30 μ.μ. Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Τμήμα Νέων Λάρνακας, στην Πλατεία Κίμωνος

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σάββατο 15

10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΜΟΥ

«Χριστούγεννα στην πόλη με το Ράδιο 99FM»

Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση

με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα

 

 

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ                       

Σάββατο 15

3:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΜΩΝΟΣ

Σώμα Κυπρίων Οδηγών

Παζαράκι με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, βιβλία,

σπιτίσια γλυκά και άλλα εδέσματα

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ    

Σάββατο 15 & Κυριακή 16

11:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Δ. Ν. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Guricon Foundation for Children

Παζαράκι με γλυκά, εδέσματα, χριστουγεννιάτικο διάκοσμο,

χειροποίητα αντικείμενα, δραστηριότητες για παιδιά

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Σάββατο 15

6:00 μ.μ.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση

Κάθοδος του Αϊ-Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές

ομάδες των σχολών μπαλέτου και χορού της Λάρνακας

Διαδρομή: Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), οδοί Ερμού,

Ζήνωνος Κιτιέως,  Ζήνωνος Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος, Γλάδστονος

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ    

Κυριακή 16

10:30 π.μ. – 5:30 μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΜΩΝΟΣ

Τμήμα Νέων Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Λάρνακας

Παζαράκι με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, γλυκά, δραστηριότητες

για παιδιά, πρόγραμμα από το Μουσικό Λύκειο Λάρνακας

 

ΘΕΑΤΡΟ & ΜΟΥΣΙΚΗ

Κυριακή 16

11:00 π.μ. & 3:00 μ.μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Λευκωσίας

Παιδικό μιούζικαλ «Η Παναγία των Παρισίων»

Σκηνοθεσία: Έλια Ιωαννίδου

Χορογραφίες: Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα

Είσοδος €13

 

 

 

 

Send this to a friend