Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Eυρείας κλίμακας άσκηση ετοιμότητας, διεξάγεται από τις 8 πμ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Η άσκηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 10.00 π. μ.

Την άσκηση διοργανώνει η Hermes Airports, διαχειριστής των διεθνών αεροδρομίων της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με διάφορους φορείς και υπηρεσίες του κράτους και του ιδιωτικού τομέα που εδρεύουν εντός και εκτός του Αεροδρομίου της Λάρνακας, και σκοπός της είναι η ενίσχυσητου βαθμού ετοιμότητας των  αρμοδίων υπηρεσιών που εμπλέκονται στη λειτουργία του αερολιμένα, σε περιπτώσεις κρίσεων.

Η άσκηση, δεν θα είναι ανοικτή προς τα ΜΜΕ για ειδησεογραφική κάλυψη, αναφέρεται στην ανακοίνωση όπου προστίθεται ότι η HermesAirports, ζητεί την κατανόηση του κοινού, το οποίο και ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη συνεργασία του.

Λόγω της προγραμματισμένης άσκησης ετοιμότητας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Hermes Airports ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η άσκηση δεν επηρεάσει οποιαδήποτε πτήση που είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει ή να αφιχθεί για αύριο το πρωί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Όλες οι πτήσεις αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά και στην ώρα τους καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Εκδήλωση για να εκφράσει ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι συνέβαλλαν για την επιτυχή έκβαση του 2ου Radisson Blu Larnaka International Marathon, διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Larnaka International Marathon στις 6μμ στο Ξενοδοχείο Radisson Blu

 

«Σχέσεις γονέων και παιδιών: Χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας, στη διαδρομή της ευτυχίας» είναι ο τίτλος της διάλεξης που αρχίζει στις 7μμ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Εισηγήτρια θα είναι η Φαίδη Φαίδωνος, Διδάκτωρ Εξελικτικής και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης. Είσοδος ελεύθερη.

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Αραδίππου παρουσιάζει στις  8:00 μμ. στο σινεμά Καλλιθέα στην Αραδίππου το Θεατρικό έργο Οι Γαλήνες του Νικόλα Ανδρέα Κουκίδη. Η παράσταση  πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 7ου  Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Συντελεστές του έργου: Σκηνοθεσία-Διασκευή: Μαρία Γεωργίου Κρασιά ΣΚΗΝΙΚΑ: Ανδρέας Γεωργίου Μουσικές Επιλογές-Χοροκίνηση: Μαρία Γεωργίου Κρασιά Φροντιστίριο: Ελένη Ττακούσιη Υποστήριξη  Ήχου: Αντώνης Ιωσήφ Τεχνικός Σκηνής: Zαχαρίας Κάκκουφας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

«Η Αρκούδα» του Αντόν Τσέχωφ θα παρουσιάσει στις 8μμ στο Δημοτικό Θέατρο το Θέατρο Τσέχωφ από Μέλιχοβο Ρωσίας. Η παράσταση που διοργανώνεται από το  Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο Λευκωσίας θα είναι στα ρωσικά με ελληνικούς υπότιτλους. Σκηνοθεσία: Vladimir Baicher. Είσοδος €10 & €5 (παιδιά κάτω των 12 ετών και ανάπηροι)

 

 

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου θα έχει στις 9πμ ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. Θέμα της συνάντησης θα είναι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Πρύτανη στη Λευκωσία

 

Στο πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας, στις 2μμ θα πραγματοποιηθεί συνεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Λάρνακας

Send this to a friend