Home ΛΑΡΝΑΚΑ Όλα για τη Λάρνακα
Όλα για τη Λάρνακα

Όλα για τη Λάρνακα

Η Αστυνομία στη Λάρνακα, εντόπισε νεκρό άντρα στην οικία του στις 4  το απόγευμα, όταν  έλαβε πληροφορία για αναίσθητο πρόσωπο σε οικία στα Λιβάδια.

Στη σκηνή έφτασαν μέλη της Δύναμης, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής, όπου χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα για να εισέλθουν εντός του χώρου. Εκεί, εντόπισαν νεκρό έναν 36χρονο με Βρετανικό διαβατήριο.

Ο άτυχος άντρας, έφερε κάποια γδαρσίματα και μώλωπες στο σώμα του, ενώ εντός της οικίας υπήρχε ακαταστασία.

Παρόλα αυτά η Αστυνομία εκ πρώτης όψεως έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Επίσης εντός της οικίας εντοπίστηκε και κάνναβη βάρους 3,5 γραμμαρίων.

Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν σήμερα κατά την νενομισμένη νεκροτομή. Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, επέδραμαν σε υποστατικό στη Λάρνακα και εντόπισαν 6 άτομα να επιδίδονται σε κυβεία. Και οι 6 συνελήφθησαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου. Επίσης από τη σκηνή παραλήφθηκαν αρκετά τεκμήρια.

Πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δήμο της πόλης μας, η υπογραφή του Συμβολαίου, για την τοποθέτηση των 64 βυθιζόμενων κάδων.  Το Πρόγραμμα αναμένεται να προσφέρει σημαντικά στη ανακύκλωση των στερεών απορριμμάτων και ειδικά στην διαλογή στην πηγή. Οι εν λόγω κάδοι αναμένεται να τοποθετηθούν σε 16 σημεία της παραλιακής περιοχής. Με την εγκατάσταση τους θα επιλυθεί ριζικά το πρόβλημα της οπτικής ρύπανσης των υφισταμένων  πράσινων κάδων, καθώς επίσης και το πρόβλημα της δυσοσμίας, ιδιαίτερα έντονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εγκατάσταση των εν λόγω κάδων αναμένεται να ξεκινήσει αρχές του 2019.

 Οι εκδηλώσεις στη πόλη μας

Αύριο Σάββατο στην πλατεία της οδού Δημητρίου η νεολαία του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων Λάρνακας, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, διοργανώνει στην πλατεία Ευρώπης, φιλανθρωπική εκδήλωση «Δώσε Φως σε μια Ζωή».

Στην πλατεία Κίμωνος, το Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρνακας, διοργανώνει χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζαράκι.

Το Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο η Θεατρική Ομάδα Βενιζέλος, παρουσιάζει το έργο «Τα ρούχα του Αϊ-Βασίλη». Στο σενάριο η Έλενα Νίκου και στη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Βενιζέλου.

Την Κυριακή στη πλατεία Κίμωνος η Ομάδα οικονομικής, υλικής και ηθικής ενίσχυσης παιδιών στην Κύπρο και την Αφρική, «Αγάπης Χέρια», διοργανώνει φιλανθρωπικό παζαράκι με χειροτεχνίες και χριστουγεννιάτικο διάκοσμο από την Ουγκάντα.

Και τέλος από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 5:30 το απόγευμα στο Κοινοτικό Κέντρο, έχουμε την Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση των μελών των Μουσικών Σχημάτων του Δήμου Λάρνακας.

Της Ειρήνης Αντωνίου

Send this to a friend