Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ : Δεν έδειξε η νεκροτομή τα αίτια θανάτου του 36χρονου. Ακαταστασία και ναρκωτικά στο σημείο
ΛΑΡΝΑΚΑ : Δεν έδειξε η νεκροτομή τα αίτια θανάτου του 36χρονου. Ακαταστασία και ναρκωτικά στο σημείο

ΛΑΡΝΑΚΑ : Δεν έδειξε η νεκροτομή τα αίτια θανάτου του 36χρονου. Ακαταστασία και ναρκωτικά στο σημείο

Κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής για τα αίτια θανάτου του 36χρονου στα Λιβάδεια – Ακαταστασία και ναρκωτικά στην οικία όπου εντοπίστηκε νεκρός – Γδαρσίματα και μώλωπες  στο σώμα του 

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εργαστηριακών εξετάσεων για να διαφανούν τα αίτια του θανάτου του 36χρονου που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρός στην οικία του στα Λιβάδεια Λάρνακας.

Διενεργήθηκε το πρωί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λήφθηκε πληροφορία χθες γύρω στις 4 το απόγευμα ότι υπάρχει αναίσθητο πρόσωπο εντός οικίας στα Λιβάδεια.

Στο μέρος μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραβίασαν την μπροστινή πόρτα της οικίας.

Όταν εισήλθαν μέσα εντόπισαν νεκρό 36χρονο Βρετανό.

Εντός της οικίας υπήρχε ακαταστασία και στο έδαφος σπασμένα γυάλινα σκεύη και γλάστρες. Ήταν επίσης μετακινημένα τα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.

Μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και παρέλαβαν ως τεκμήρια 3,5 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Όταν ο 36χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε ελαφριά γδαρσίματα και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Πάντως το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αρχικά αποκλείστηκε.

Send this to a friend