Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Χριστούγεννα στη πόλη μας
Χριστούγεννα στη πόλη μας

Χριστούγεννα στη πόλη μας

Xristougenna Programma 2018_final.cdr

Όταν υπάρχει κοινωνική συνοχή με απώτερο σκοπό την ευημερία της πόλης και την προσφορά προς τους Δημότες, αυτόματα δημιουργούνται αισθήματα γαλήνης, ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό είναι που σαν Δήμος προσδοκούμε καθημερινά και ειδικότερα κάθε Χριστούγεννα.

Επιδίωξη μας και φέτος να γίνει η πόλη μας μια μεγάλη οικογένεια. Μία τεράστια αγκαλιά, γεμάτη θαλπωρή και οικογενειακή ζεστασιά. Κεντρικός πυρήνας αυτής της προσπάθειας είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και ο αλτρουισμός. Η Λάρνακα αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Ο Δήμος Λάρνακας, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνει και φέτος μια ολοκληρωμένη σειρά εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά σημεία της πόλης. Όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά, έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα.

Στις 22 και 30 Δεκεμβρίου 2018 το Εμπορικό Κέντρο πεζοδρομείται και μετατρέπεται το σε μια ενιαία αγορά ούτως ώστε οι πολίτες να διακινούνται με ασφάλεια. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να μπορέσει το Κοινό να κάνει τις αγορές του ανέμελα και ταυτόχρονα  να περπατήσει σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης να απολαύσει έτσι τις αμέτρητες χριστουγεννιάτικες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στις πλατείες του κέντρου.

Ο αγαπημένος Άγιος των μικρών, ο Άγιος Βασίλης, θα κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο συνοδευόμενος από μαζορέτες και με τη συμμετοχή πολυπληθών ομάδων χορού και μπαλέτου της πόλης στις 15 Δεκεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από δυο μεγάλες χριστουγεννιάτικες συναυλίες, στις 19 Δεκεμβρίου με το Στέλιο Ρόκκο και στις 27 Δεκεμβρίου 2018 με την Ελένη Φουρέϊρα.

Παράλληλα με τις ενέργειες αυτές, έχουν ληφθεί ανάλογα μέτρα για δωρεάν στάθμευση στους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης, παρκόμετρα και μετρητές στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης από τις 15 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019. Επίσης, θα χρησιμοποιούνται για στάθμευση οι προσωρινοί χώροι στάθμευσης, μετά από συνεννόηση με την Σχολική Εφορία Λάρνακας, Δημοτικού Σχολειού Καλογερά και Ευρυβιαδείου Γυμνασίου.

Η στενή συνεργασία Ιδιωτικού Τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, με αποτέλεσμα να προωθούνται και να υλοποιούνται έργα.  Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους Χορηγούς οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση του χριστουγεννιάτικου προγράμματος.

Αναλυτικότερα οι εκδηλώσεις στο επισυνημμένο πρόγραμμα.

Xristougenna Programma 2018_final.cdr
Xristougenna Programma 2018_final.cdr

Send this to a friend